La Wellborn, tu si micuțul tău vă veți bucura de cele mai bune servicii medicale, oferite de către prima echipă de medici specializați în Medicină Materno-Fetală din România. Astfel, poți fi sigură că ești pe mâinile specialiștilor pe toată durata sarcinii.

Wellborn dispune de echipa de medici cu cea mai vastă experiență în Medicină Materno-Fetală din țară, supraspecializați în acest domeniu. Echipa noastră a înființat prima secție de profil din România în anul 2004. Departamentul de Medicină Materno-Fetală de la spitalul Wellborn beneficiază de aparatură medicala ultraperformantă, de ultimă generație, în valoare de peste 500.000 de Euro.

UN SISTEM DE ASISTENȚĂ MEDICAăA SPECIAL CONCEPUT PENTRU MAMĂ ȘI PRUNC

Sarcina și nașterea sunt printre cele mai importante momente din viața unei femei, în care acestea se confruntă cu o serie de schimbări fizice și psihologice. De aceea, la Wellborn, am creat un sistem de asistență medicală special, care urmărește în detaliu evoluția complexă a mamei și fatului. Medicii noștri vă vor fi alături în fiecare etapă, oferindu-vă sprijinul de care aveți nevoie pentru fiecare pas ca mămica.

Aflați lista completă de servicii medicale