Clinica Promed System din Targoviste, parte a retelei medicale Wellborn anunta alaturarea domnului doctor Alexandru Bogdan, medic primar obstetrica-ginecologie in cadrul Wellborn Bucuresti. Domnul doctor Alexandru Bogdan detine o bogata experienta in departamentele de chirurgie minim invaziva si de ginecologie operatorie clasica, fiind recunoscut pentru specializari in laparoscopie, obstetrica-ginecologie, ultrasonografie obstetricala si ginecologica.

Este extrem de important sa aducem cat mai aproape de pacientii nostri tehnologia medicala avansata si medici ultraspecializati, pentru a favoriza preventia si pentru a incuraja tratamentul, atunci cand este cazul. De aceea, reteaua Wellborn, din care face parte si Clinica Promed System din Targoviste, face demersuri semnificative de a aduce excelenta medicala aproape de oameni!”

Incepand cu data de 6 februarie, in cadrul clinicii din Targoviste, domnul doctor va oferi consultatii personalizate si ecografii pacientilor, fiecare dintre acestia beneficiind de aria de expertiza medicala specializata, recunoscuta prin activitatea din Bucuresti.

In vederea efectuarii programarilor, va asteptam sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon de mai jos:

Centrul Medical Promed System Targoviste

Adresa: Str. Benone Georgescu nr. 12A
Telefon: +40 245 620 088
+40 785 212 642
Fax: +40 245 620 088
E-mail: targoviste@clinica-promed.ro