Cauta
Cautare

Informatii generale

INGRIJIRE PERSONALIZATA PAS CU PAS PENTRU MAMA SI COPIL

Perioada sarcinii si primele saptamani de viata ale celui mic pot trezi o multime de intrebari pentru proaspetii parinti. De aceea, la Wellborn, ne-am propus sa cream o relatie cu fiecare pacient in parte, ajutandu-va sa pasiti cu incredere in noul dumneavoastra rol. Medicii nostri va sunt alaturi in fiecare clipa din perioada minunata care urmeaza.

Wellborn ofera un program complet de ingrijire medicala pe toata durata sarcinii, la nastere si in primele sase saptamani de viata ale nou-nascutului. Astfel, beneficiati de cele mai bune ingrijiri medicale reunind conditiile a doua dintre cele mai performante spitale din Romania, la cele mai competitive preturi de pe piata.

Programul Primul Pas ofera:

  • Setul complet de investigatii prenatale in cadrul spitalului Wellborn
  • Nastere naturala sau operatia de cezariana
  • Consultatiile pediatrice si specifice lauziei in cadrul spitalului Wellborn.


Sarcina, ritualul de pregatire pentru viitoarea mama

Programul ofera viitoarei mamici setul complet de investigatii specifice din timpul sarcinii: analize medicale, ecografii ultraspecializate si diagnostic prenatal. Puteti opta pentru acest pachet in oricare dintre trimestrele de sarcina, si veti beneficia de serviciile medicale recomandate de medicul dumneavoastra.

Nasterea in condițiile ideale de siguranta si confort

Dupa cele noua luni in pantec, a venit timpul sa faceti cunostinta cu noul membru al familiei dumneavoastra. La Wellborn, va oferim conditiile ideale pentru a-l aduce pe lume, indiferent daca optati pentru nastere naturala, sau prin cezariana. Aceasta va avea loc la maternitatea unuia dintre cele mai prestigioase spitale private din Romania.

Medicul curant de la Wellborn va fi alaturi de proaspata mamica si de prunc pe toata durata nasterii si a celor 3 zile de spitalizare care îi urmeaza.

Primii pasi in viata pentru micutul dumneavoastra

Meseria de parinte nu este una usoara. De aceea, medicii Wellborn va ofera tot sprijinul de care aveti nevoie pentru primele 6 saptamani de viata ale nou nascutului, oferind supraveghere complexa pentru mama si copil. In cadrul programului Primul Pas, micutul dumneavoastra beneficiaza de o serie extinsa de consultatii neo-natologice sau de pediatrie, precum si de ecografii ultraspecializate, in functie de indicatiile medicului neo-natolog sau pediatru.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail