Cauta
Cautare

Medicul Cristian Radoi ofera consultatii si investigatii amanuntite in Spitalul Wellborn

Medicul Cristian Radoi ofera consultatii si investigatii amanuntite in Spitalul Wellborn

Singurul Spital dedicat tratarii problemelor de infertilitate si orientat catre medicina materno-fetala, Wellborn, asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare. De aceea, construirea unei echipe compete, alcătuita din nume cu rezonanta majora in domeniul medical, este principalul obiectiv respectat de Wellborn.

Parte a echipei medicale multidisciplinare, doctorul Cristian Rădoi, medic primar Obstetrica-Ginecologie,  detine Supraspecializare in Reproducere Umana Asistata alaturi de  competente in ecografie, colposcopie, citodiagnostic si chirugie laparoscopica.

Medicul Cristian Rădoi va oferi consultatii de infertilitate in cadrul Wellborn

Consultatiile de infertilitate sunt unul dintre cele mai importante etape în procesul ulterior de investigatii sau de tratare in cazul cuplurilor diagnosticate sau suspecte de infertilitate, așadar medicul care efectuează consultatia, dotarea performanta si experienta unei echipe complete pot valida o rata de succes la standarde europene, in București.

Spitalul Wellborn functioneaza 24/7, punand la dispozitia pacientilor, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata (RUA) si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn