Cauta
Cautare

Medicul Specialist obstetrica-ginecologie Carmen Ianiotescu se alatura echipei medicale Wellborn

Medicul Specialist obstetrica-ginecologie Carmen Ianiotescu se alatura echipei medicale Wellborn

Cu o investitie constanta in cresterea echipei de medici cu nume extrem de reprezentative la nivel national, Spitalul Wellborn asigura un numar impresionant de medici, fiind centrul medical cu cei mai multi medici angajati full-time pe acest segment de specializare medical.

Din luna iulie a acestui an, doamna doctor Carmen Ianiotescu (Carmen Rusu), medic specialist obstetrica-ginecologie, va oferi consultatii si investigatii amanuntite pacientilor Wellborn. Printre cele mai importante specializari ale doctorului Carmen Ianiotescu se regasesc: tratamentul infertilitatii cuplului si reproducere umana asistata, ultrasonografie generala, Colposcopie, Histeroscopie, Planificare familiala. Doamna doctor a absolvit cu succes cursul Examinari si proceduri invazive in tratamentul cu proceduri de Fertilizare in Vitro din Kinderwunschzentrum Viena.

Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singura One Stop Clinic de profil din tara. Alaturi cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia pacientilor, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata (RUA) si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in News by Wellborn