Cauta
Cautare

REGULAMENT CAMPANIE Copilul tau, in sarcina Wellborn!

REGULAMENT CAMPANIE “Copilul tău, în sarcina Wellborn!”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii “ Copilul tău, în sarcina Wellborn!” este S.C.  Promed System S.R.L. cu sediul în Mun. Târgoviște, str. Benone Georgescu, nr. 12A, jud. Dâmbovița, înregistrată la Registrul Comerţului cu Nr. J15/221/15.07.1998, Cod fiscal 10826701, tel.  031 425 11 15. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.wellborn.ro.   Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Regulamentul este valabil pentru toti participantii.

Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Campania „Copilul tău, în sarcina Wellborn” se desfăşoară în perioada 15 iunie – 15 decembrie 2015, pe website-ul www.wellborn.ro.

SECŢIUNEA 3 . MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

În perioada 15 iunie – 15 decembrie 2015 cuplurile de pacienți care efectuează proceduri de fertilizare in vitro (FIV) în cadrul Spitalului de Fertilitate și Medicină materno-fetală Wellborn se înscriu în cursa pentru câștigarea unui pachet gratuit de servicii medicale, ce include servicii de monitorizare a sarcinii și nașterea. Valoarea acestor servicii este suportată de Wellborn (S.C.  Promed System S.R.L.), cu precizarea că nașterea se va face în cadrul unui spital privat de renume din București.

Înscrierea în campanie se face prin intermediul unui formular, pe care pacienții îl pot completa direct pe site-ul www.wellborn.ro.

Un participant poate participa o singura data, prin completarea unui singur formular.

Toti participantii vor fi inscrisi gratuit in concurs daca indeplinesc drepturile de participare.

Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi, folosind site-ul http://random.org. Extragerea se va efectua lunar, așadar, în fiecare lună a campaniei va exista un cuplu câștigător dintre cele înscrise și considerate eligibile.

 

SECŢIUNEA 4. PREMIILE ŞI MODALITATEA DE ACORDARE

Wellborn oferă prin tragere la sorți un pachet gratuit de urmărire/monitorizare a sarcinii și naștere. Pachetul de urmărire a sarcinii și nașterea propriu-zisă include analize medicale uzuale recomandate pe toată perioada sarcinii, consultații medicale efectuata le medicul curent, ecografii 4D de morfologie fetală – 1 pentru fiecare trimestru de sarcină și nașterea prin cezariană sau naturală cu 3 zile de spitalizare la un spital privat din București.  Valoarea serviciilor medicale incluse în pachet este de peste 2500 euro! Serviciile complete vor fi detaliate in Anexa1.

Câștigătorii vor fi anunțați în mod individual de reprezentanți ai Spitalului Wellborn.

În vederea depunerii contestațiilor, acestea pot fi trimise pe adresa concurs@wellborn.ro.

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor rezidenţi în România, cu excepţia angajaţilor  S.C.  Promed System S.R.L., precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv. De asemenea, cel mai important criteriu de eligibilitate este dat de efectuarea procedurii de fertilizare in vitro de către cuplul doritor să intre în campanie. Procedurile de FIV trebuie să fie începute înainte de fiecare tragere la sorți.

Poate fi Participant la Tombola orice persoana fizica de sex feminin care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

(i)            a implinit varsta de 18 ani la data inscrierii

(ii)          a efectuat Fertilizare in Vitro in cadrul Spitalul Wellborn – primul spital de Fertilitate și Medicină Materno-Fetală din România in luna participarii

(iii)         accepta termenii si conditiile prezentului Regulament Oficial

 

SECŢIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

S.C.  Promed System S.R.L. va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi la concurs.

SECŢIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil în mod gratuit pe site-ul www.wellborn.ro .

Regulament întocmit în data de 15 iunie 2015.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail