Cauta
Cautare

Servicii medicale decontate de CAS

In baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), SC PROMED SYSTEM SRL pune la dispozitia pacientilor servicii medicale gratuite, in punctul de lucru: Wellborn.

Asigurarile sociale de sanatate reprezinta principalul sistem de finantare a ocrotirii sanatatii populatiei, care asigura accesul la serviicii medicale gratuite.

Cine beneficiaza de servicii medicale decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate?

Serviciile medicale sunt disponibile pentru platitorii la fondul CNAS, indiferent de statutul lor, angajati, liber profesionisti, pensionari sau persoane care contribuie din proprie initiativa.

In acelasi timp, pot beneficia de aceste servicii medicale si: copiii pana la varsta de 18 ani, elevii, studentii (18 – 26 ani), femeile insarcinate sau lauzele care nu au niciun venit sau cu venit minim brut pe economie, persoanele care beneficiaza de indemnizatie de somaj sau alocatie de sprijin.

Cine recomanda serviciile medicale ?

In vederea stabilirii diagnosticului, medicii de familie, medicii de medicina muncii si medicii de specialitate recomanda servicii medicale in baza biletului de trimitere. Pot elibera bilet de trimitere valid, medicii aflati in contract cu o casa de asigurari de sanatate (casele de asigurari judetene -CNAS, Casa OPSNAJ, CAS MTCT- transporturi).

Care sunt documentele necesare pentru accesarea serviciilor medicale decontate?

 • bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la medicul specialist (aflat in contract cu casele de asigurari judetene -CNAS),
 • carte de identitate,
 • adeverinta de salariat / de asigurat, talon de pensie, adeverinta elevi (studenti).

        *Daca pacientul are nevoie de concediu medical, in adeverinta de salariat trebuie specificat numarul de zile de               concediu medical din ultimele 365 de zile.

Care sunt serviciile medicale decontate de CNAS, disponibile in Wellborn?

 1. Consultatii ginecologice
 2. Ecografii
 • ecografie generala (abdomen + pelvis)
 • ecografie abdominala
 • ecografie pelvis
 • ecografie transvaginala
 • ecografie anomalii trimestrul I si II
 • senologie imagistica – ecografie.
 1. Proceduri speciale
 • amniocenteza
 • biopsie de vilozitati coriale
 • colposcopie
 • chiuretaj biopsic
 • excizie polipi uterini
 • intrerupere de sarcina cu recomandare medicala.
 1. Interventii chirurgicale clasice si laparoscopice (toate tipurile de interventii clasice si laparoscopice efectuate in cadrul Spitalului Wellborn).
 2. Spitalizare de zi sau spitalizare continua pentru diverse cazuri medicale (exemplu: anexita, menstruatie excesiva, metroragii, etc) sau pentru proceduri chirurgicale.

*In cazul procedurilor: amniocenteza si biopsie de vilozitati coriale, biletul de trimitere trebuie sa fie eliberat de catre un medic genetician sau specialist, aflat in contract cu CNAS.

Obs. In unele cazuri de spitalizare de zi ( proceduri speciale) si in toate cazurile de spitalizare continua se va percepe o taxa pentru conditii deosebite de cazare de pana la 300 lei /zi ( valoare aprobata si nedecontata de catre CNAS).

Cum procedati?
Pentru consultatii ginecologice, ecografii sau proceduri speciale, precum si pentru serviciile medicale ce include interventii chirurgicale sau spitalizari, pacientii pot stabili o programare prin intermediul personalului din receptie: 031 9105. De asemenea, raspundem tutuor solicitarilor venite online, la adresa office@wellborn.ro 

Conform programarii efectuate, pacientii se vor prezenta in receptia Wellborn cu documentele necesare, unde vor primi o fisa de prezentare si vor fi invitati in cabinetul medicului.

Pacientii care se prezinta pentru cazuri medicale urgente, nu necesita bilet de trimitere si nici programare.

Te ajutam sa ai grija de sanatatea ta si iti punem la dispozitie servicii medicale decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Pe langa cele mai avansate tehnologii si expertiza echipei medicale, ne propunem ca fiecare pacient sa beneficieze de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe durata tratamentului.
Pentru a contacta Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, apelati numarul 0800 800 950.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail