Cauta
Cautare

Departament Chirurgie a Sanului

Centrul de chirurugie senologica din cadrul spitalului Wellborn pune la dispozitie intreaga gama de diagnostic neinvaziv si minim invaziv (punctia mamara) a tumorilor mamare, precum si tratamentul chirurgical al acestora.

Principalul scop pe care ni-l propunem este sa diagnosticam cat mai precoce tumorile mamare maligne (neoplasmul mamar) si sa intervenim cat mai prompt, atunci cand șansele de vindecare sunt cele mai mari.

Spitalul nostru ofera diagnosticul si tratamentul complex chirurgical al leziunilor mamare benigne si maligne (cancerul de san).

Centrul de diagnostic:

  • ecografie mamara
  • sonoelastografie
  • punctie ghidata ecografic.
 

Interventii chirurgicale senologice

Excizie abces mamar
Excizie sector mamar unilateral / bilateral
Biopsie/excizie nodul mamar – bilateral / unilaterala
Excizia sectoriala mamara si limfadenectomia axilara unilaterala
Limfadenectomia axilara unilaterala
Limfadenectomia axilara bilaterala
Mastectomia simpla
Mastectomia radicala modificata (Madden).

Proceduri chirurgicale decontate prin CNAS
Procedurile chirurgicale din acest departament se pot efectua in cadrul spitalului Wellborn prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Mai multe detalii despre cum puteti beneficia de proceduri chirurgicale decontate de CNAS, gasiti aici.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritatile noastre. Pentru informatii suplimentare sau programarea interventiei chirurgicale (operatiei),  va punem la dispozitie consultantul Wellborn; adresa de email: birouinternari@wellborn.ro sau tel: 0785 274 080

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail