Cauta
Cautare

Departament Urologie – Ginecologie

Uro-ginecologia este o specialitate mixta atat a medicilor ginecologi, cat si a urologilor. Mai exact o supraspecializare, care are ca obiectiv diagnosticul si tratamentul disfunctiilor de statica pelvina, traduse cel mai frecvent prin incontinența urinara si/sau prolapsul organelor pelvice.

Un procent de 30-50% din populatia feminina, din lume, sufera de incontinenta urinara. Slabiciunea planseului perineal, nasterile vaginale sau varsta sunt cauze importante a acestei afectiuni. Cu ajutorul specialistilor Wellborn  se poate obtine vindecare pe termen lung sau cel putin imbunatatirea simptomelor si cresterea semnificativa a calitatii vietii pacientelor noastre.

Tratamentul chirurgical al incontinentei urinare si prolapsului genital se poate realiza atat  prin tehnici chirurgicale clasice (colpoperineorafia anterioara si posterioara, cura chirurgicala a cistorectocelului) prin folosirea tesuturilor proprii, cat si  prin tehnici minim invazive cu bandelete din materiale organice body-like de tipul TVT/TOT (bandeleta vaginala tension-free). Efectuate in cadrul spitalului Wellborn, aceste tehnici de reconstructie pelvina necesita spitalizare, in general, de 24 de ore.

Rata de succes a interventiilor chirurgicale efectuate de catre medicii specialisti ai spitalului Wellborn este de peste 90% pentru formele de incontinenta si prolaps tratate pentru prima oara.

Interventii chirurgicale Urologie-Ginecologie

Corectia chirurgicala a prolapsului planseului pelvin
Corectia chirurgicala a cistocelului
Corectia chirurgicala a rectocelului
Corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului

Proceduri chirurgicale decontate prin CNAS
Procedurile chirurgicale din acest departament se pot efectua in cadrul spitalului Wellborn prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Mai multe detalii despre cum puteti beneficia de proceduri chirurgicale decontate de CNAS, gasiti aici.

Siguranta si confortul dumneavoastra sunt prioritatile noastre. Pentru informatii suplimentare sau programarea interventiei chirurgicale (operatiei),  va punem la dispozitie consultantul Wellborn; adresa de email: birouinternari@wellborn.ro sau tel: 0785 274 080

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail