Cauta
Cautare

Departament Urologie – Ginecologie

Uro-ginecologia este o specialitate mixta atat a medicilor ginecologi, cat si a urologilor. Mai exact o supraspecializare, care are ca obiectiv diagnosticul si tratamentul disfunctiilor de statica pelvina, traduse cel mai frecvent prin incontinența urinara si/sau prolapsul organelor pelvice.

Un procent de 30-50% din populatia feminina, din lume, sufera de incontinenta urinara. Slabiciunea planseului perineal, nasterile vaginale sau varsta sunt cauze importante a acestei afectiuni. Cu ajutorul specialistilor Wellborn  se poate obtine vindecare pe termen lung sau cel putin imbunatatirea simptomelor si cresterea semnificativa a calitatii vietii pacientelor noastre.

Tratamentul chirurgical al incontinentei urinare si prolapsului genital se poate realiza atat  prin tehnici chirurgicale clasice (colpoperineorafia anterioara si posterioara, cura chirurgicala a cistorectocelului) prin folosirea tesuturilor proprii, cat si  prin tehnici minim invazive cu bandelete din materiale organice body-like de tipul TVT/TOT (bandeleta vaginala tension-free). Efectuate in cadrul spitalului Wellborn, aceste tehnici de reconstructie pelvina necesita spitalizare, in general, de 24 de ore.

Rata de succes a interventiilor chirurgicale efectuate de catre medicii specialisti ai spitalului Wellborn este de peste 90% pentru formele de incontinenta si prolaps tratate pentru prima oara.

Interventii chirurgicale Urologie-Ginecologie

Total
(anestezie generala inclusa)

Durata de spitalizare post interventie (zile indicate)

Corectia chirurgicala a prolapsului planseului pelvin

4350

1…3

Corectia chirurgicala a cistocelului

3350

1…3

Corectia chirurgicala a rectocelului

3250

1…3

Corectia chirurgicala a cistocelului si rectocelului

4350

1…3

 • La pretul interventiei se adauga pretul examenului histo-patologic.
 • In pretul interventiei este inclusa si AGIOT / RAHI-PERIDURALA, respectiv cazarea/ingrijirea in secţia ATI pentru o perioada de 6 ore.
 • La indicatia medicului anestezist, prelungirea cazarii in sectia ATI se va taxa cu cate 220 lei pentru fiecare 6 ore suplimentare.

Zilele ulterioare de spitalizare (incepand cu dimineata urmatoare zilei in care s-a efectuat operaţia) au un pret de 450 lei/zi, cuprinzand:

 • cazarea in rezerva cu 2 paturi,
 • masa in conformitate cu indicatiile medicului curant,
 • asistenta medicala si medicatia uzuală*/materialele sanitare uzuale.

*Medicatia uzuala este reprezentata de analgezice, antiinflamatorii, antibiotice, antispastice, anticoagulante administrate in conformitate cu protocoalele proprii/in limita a 100 lei/zi. Medicamentele al caror pret unitar depaseste 50 lei per unitate se vor achita separat.

Tarife pentru internare:

Pretul zilei de spitalizare 1-4 zile peste 4 zile peste 7 zile
Sectia ATI

 • Primele 6 ore postoperator sunt incluse in pretul interventiei si anesteziei.
 • Dupa aceasta perioada, la recomandarea medicului ATI, pentru fiecare 6 ore petrecute în secția ATI se va achita o taxa suplimentara de 220 lei .
 • Tarifele includ masa in regim de catering.
900 Lei
Sectia paciente operate

 • Aceasta incepe in dimineata urmatoare operatiei; pana atunci, costurile spitalizarii in sectia ATI si in sectia cu paturi sunt incluse in pretul interventiei si anesteziei.
 • Tarifele includ masa in regim de catering.
495 Lei 385 Lei 230 Lei
Sectia paciente cu afectiuni ginecologice neoperate/sarcina

 • Tarifele includ masa in regim de catering.
440 Lei 330 Lei 220 Lei
Spitalizare de zi 300 Lei
Insotitor

 • Tarifele includ masa in regim de catering.
225 Lei

Pretul anesteziei include materiale sanitare si medicamentele necesare realizarii manevrei, cazarea in sectia ATI pentru primele 6 ore postinterventie şi medicatia necesara postoperator.

Proceduri chirurgicale decontate prin CNAS

Procedurile chirurgicale din acest departament se pot efectua in cadrul spitalului Wellborn prin contract cu Casa Nationala de Asigurari de Sanatate. Mai multe detalii despre cum puteti beneficia de proceduri chirurgicale decontate de CNAS, gasiti pe aici.
Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail