Cauta
Cautare

Spitalul Wellborn: DA sansei de reusita in lupta cu infertilitatea!

Spitalul Wellborn: DA sansei de reusita in lupta cu infertilitatea!

București, februarie 2016 – Wellborn, singurul Spital dedicat exclusiv tratării problemelor de infertilitate și orientat către asigurarea sănătății femeii și a cuplului, anunță cele mai importante cifre ale anului 2015 referitoare la reușitele medicale.

Centrul medical de Fertilizare in Vitro cu cele mai multe proceduri lunare de acest tip la nivel național

O echipă multidisciplinară, alcătuită din medici supraspecializați în proceduri de Reproducere Umană Asistată, specialiști în genetică, analize de laborator, precum și asistenți și coordonatori de programe, a făcut ca anul 2015 să fie unul dedicat succesului medical. Așadar, Wellborn se bucură de peste 450 de proceduri specifice departamentului de Reproducere Umană Asistată într-un singur an, înregistrând o creștere de peste 14% față de anul anterior.

“Am investit constant în campanii dedicate informării și conștientizării pacienților pentru ca fiecare etapă a procedurilor medicale de Reproducere Umană Asistată, investigațiile sau tratamentele să fie înțelese. Echipa noastră completă de medici, asistenți, laboranți sau coordonatori sunt permanent conectați la modul în care pacienții răspund schemelor personalizate de tratament. Extrem de interesant este, de asemenea, fluctuația numerică a pacienților în decursul anului 2015, aceasta fiind influențată fie de campaniile de informare, fie de accesul oferit de Spitalul Wellborn la programe naționale de susținere a cuplurilor. În luna mai a anului trecut, Spitalul Wellborn a fost nominalizat oficial de Ministerul Sănătății în lista unităților selectate în Programul de FIV și embriotransfer, fapt ce a generat o creștere semnificativă a interesului manifestat pentru procedurile specifice”, Doctor Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn.

 Sansa-de-reusita2

Rata de reușită înregistrată în cadrul Spitalului Wellborn este, și în anul 2015, la standardele europene, centrul medical poziționându-se superior în topul clinicilor de profil din România

  • 40% șansa de reușită pentru procedurile FIV clasic ICSI
  • 24% șansa de reușită pentru procedurile ce includ transfer de embrioni congelați
  • 22% șansa de reușită pentru procedurile de inseminare intrauterină

Sansa-de-reusita3

La nivel global, Societatea pentru Tehnologia Reproductivă Asistată publică cifre similare celor indicate de Spitalul Wellborn în contextul în care vârsta mamei este de până la 37 de ani. Acesta este, de altfel, și unul dintre aspectele care influențează în mod efectiv șansa de reușită, alături de tipul de expertiză al medicilor și de performanțele echipamentului specializat.

Sansa-de-reusita4

Pentru mai multe informații sau pentru scheme de tratament personalizate, echipa Wellborn răspunde la numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.

E-mail: office@wellborn.ro

Web: www.wellborn.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn