Cauta
Cautare

Spitalul Wellborn lanseaza campania Ziua Sanatatii Tale

Spitalul Wellborn lanseaza campania Ziua Sanatatii Tale

București, noiembrie 2015 – Începând cu data de 1 noiembrie, în cadrul Wellborn, Singurul Spital de Fertilitate și de Medicină Materno-fetală din România, anunță deschiderea largă a porților pentru pacienții săi, oferind acces la servicii medicale de top în mod gratuit.

Astfel, în fiecare zi de miercuri, între orele 11-18, pacienții pot beneficia de un număr limitat de consultații specializate și de ecografii: 5 ecografii, 5 consultații, 3 consultații de infertilitate, sub atenta monitorizare, interpretare și supraveghere a echipei de medici ultraspecializați: Silviu Predoi, Viorica Chirița, Carmen Ianiotescu, Oana Moise, Alin Burlacu, Gabriel Mitroi.

“Wellborn s-a poziționat mereu ca un deschizător de drumuri, atât din punctul de vedere al serviciilor medicale profesionist oferite fiecărui pacient, cât și din cel al tehnologiilor medicale specializate, capacitatea de a identifica soluții pentru afecțiuni complexe sau sprijinul acordat pacienților prin programe financiare accesibile. Iată că, prin aceste zile dedicate sănătății, facem din nou primul pas spre tot ceea ce înseamnă medicina preventivă, investigațiile amănunțite sau schemele de tratament complexe și corecte parafate la timp. Toate, ce aceeași implicare și dedicare, așa cum i-am obișnuit pe pacienții noștri”, dr. Silviu Predoi, Director General Rețeaua medicală Wellborn.

Accesul la setul de servicii de mai sus, oferite gratuit pacienților interesați se poate face doar pe bază de programare în prealabil la unul dintre numerele de telefon: 031/9105, 031 425 11 15, 0785212628. Consultațiile și investigațiile vor fi efectuate în cadrul Spitalului Wellborn din București, strada Brodina, numărul 3.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Posted in News by Wellborn