Bucuresti, februarie 2015 – In baza contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn ofera servicii medicale gratuite, in sediul din Bucuresti, strada Brodina, numarul 3.
Cine beneficiaza de servicii medicale decontate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate?
Serviciile medicale sunt disponibile pentru platitorii la fondul CNAS, indiferent de statutul lor, angajati, liber profesionisti, pensionari sau persoane care contribuie din proprie initiativa.

De asemenea, pot beneficia de aceste servicii medicale si: copiii pana la varsta de 18 ani, elevii, studentii (18 – 26 ani), femeile insarcinate sau lauzele care nu au niciun venit sau cu venit minim brut pe economie, persoanele care beneficiaza de indemnizatie de somaj sau alocatie de sprijin.

“Este un demers pe care incercam sa il promovam tot mai mult in randul pacientilor nostri, intrucat este vorba despre decontarea unui set de servicii medicale extrem de solicitate si de care depinde starea de sanatate pe termen lung a fiecaruia dintre noi. Spitalul Wellborn este un promotor al sanatatii ca o stare continua, iar in acest sens, preventia este o conditie de baza a actiunilor ulterioare de tratare, in cazul in care rezultatele impun acest lucru. Din acest punct de vedere, serviciile medicale pe care le oferim gratuit se adreseaza tuturor segmentelor de varsta, de la copii la pensionari”, doctor Silviu Predoi, Manager General, Wellborn.

Care sunt serviciile medicale decontate de CNAS, disponibile in Wellborn?
Consultatii ginecologice, Ecografii (ecografie generala -abdomen + pelvis-, ecografie abdominala, ecografie pelvis, cografie transvaginala, ecografie anomalii trimestrul I si II, senologie imagistica – ecografie), Proceduri speciale (amniocenteza, biopsie de vilozitati coriale, colposcopie, chiuretaj biopsic, excizie polipi uterini, intrerupere de sarcina cu recomandare medicala), Interventii chirurgicale clasice si laparoscopice (toate tipurile de interventii clasice si laparoscopice efectuate in cadrul Spitalului Wellborn), Spitalizare de zi sau spitalizare continua pentru diverse cazuri medicale (exemplu: anexita, menstruatie excesiva, metroragii, etc) sau pentruproceduri chirurgicale.
*In cazul procedurilor: amniocenteza si biopsie de vilozitati coriale, biletul de trimitere trebuie sa fie eliberat de catre un medic genetician sau specialist, aflat in contract cu CNAS.

Despre Spitalul de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn
Wellborn este primul spital din Romania dedicat in exclusivitate fertilitatii si medicinei materno-fetale si singura One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata si expertiza echipei medicale de elita, pacientii nostri beneficiaza de un tratament personalizat si o atmosfera calda pe toata durata tratamentului. Spitalul functioneaza 24/7, punand la dispozitia dumneavoastra, in orice moment al zilei, o echipa de medici complexa multidisciplinara, prin cele 2 departamente principale, Reproducere Umana Asistata si Medicina Materno-Fetala, precum si prin Ambulatoriul de specialitate. Wellborn vine in ajutorul pacientilor cu cele mai avansate metode de Reproducere Umana Asistata.

Departamentul de reproducere asistata a Spitalului Wellborn , continua activitatea clinicii Promed System, realizand peste 300 de proceduri de FIV anual , devenind in acest fel unul dintre cei mai importanti furnizori de astfel de servicii din Romania.