Cauta
Cautare

Psiholog Silvia Goliță

Psiholog Silvia Goliță

Psiholog

Scurtă prezentare:    

Uneori viața ne pune față în față cu situații și decizii pe care nu ni le doream și pentru care nu ne simțim pregătiți. Situații și decizii care ne influentează viața noastră, viața de cuplu, viața familiei noastre. Sunt momente în care ne putem percepe ca fiind singuri, confuzi, poate chiar copleșiți. Putem chiar să ne simțim cumva desincronizați de cei de care suntem cei mai apropiați. E normal să avem aceste emoții – teamă, descurajare, frustare și să ne dorim să ne fie cineva alături. E firesc ca în împrejurări dificile să ne influențeze starea emoțională și felul în care ne privim viața și pe cei din jur.

Însă eu cred în potențialul fiecărui om de a trece cu bine peste aceste momente grele și chiar să devină un om mai bun în urma lor. Rolul meu ca psiholog în aceste situații este să ofer susținere și încurajare, astfel încât să puteți mobiliza propriile resurse pentru a depăși obstacolele și pentru a vă regăsi echilibrul.

Competențe

Psihologie clinică

Psihoterapie cognitiv-comportamentală

Activitate

– evaluare psihologică

– intervenție cognitiv-comportamentală

– hipnoză

– tehnici de relaxare și mindfulness

Relația mea cu oamenii care îmi cer ajutorul este de colaborare. Împreună facem echipă și împreună construim abilitățile și resursele pentru o viață echilibrată.

Membră Colegiul Psihologilor din România

Membră Asociației de Psihoterapie Cognitiv Comportamentală din România

A fi părinte se descoperă încet încet pe parcursul întregii vieți a copilului. E important ca tu ca părinte să ai încredere în tine pentru că doar așa va învăța și copilul să aibă încredere în el. Și acesta este unul dintre cele mai importante daruri pe care îl poți face unui om mic, încrederea în sine.

positions: Psiholog
treatments: Psiholog
procedures: Psihologie