Un departament denumit Reproducere Umana Asistata devine sinonimul vietii

Prin experienta sa dovedita, primul Spital de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala din Romania, Wellborn, continua povestea vietii, sprijinind cuplurile din intreaga tara sa-si indeplineasca menirea de a fi parinti. Wellborn le ofera pacientilor sai acces la programe de fertilizare complete, personalizate in functie de istoricul medical si atent monitorizate de echipe ultraspecializate, cu ajutorul dotarilor medicale avansate.

Sansele de reusita ale procedurilor de Reproducere Umana Asistata depind atat de expertiza medicilor, de gradul de performanta al echipamentului, cat si de patologia cuplului. Wellborn se bucura de o rata de succes superioara, chiar si pentru femeile de peste 35 de ani.

Pentru ca este considerata o afectiune tot mai des intalnita, dar si extrem de complexa, in tratarea infertilitatii este foarte important ca alegerile sa fie cele corecte, atat din punctul de vedere al echipei de medici, cat si al clinicii in care se vor efectua procedurile.

Echipa de medici si de biologi Wellborn reuseste sa acopere cu succes intreaga patologie specifica infertilitatii, alaturi de toate metodele de Reproducere Umana Asistata existente.

Cine sunt medicii ultraspecializati din cadrul departamentului de Reproducere Umana Asistata care transforma stiinta in viata?

Deliana Predoi (Medic specialist obstetrica-ginecologie, Supraspecializare Reproducere Umana Asistata–Fertilizare in vitro, Competenta in ecografie obstetricala-ginecologicasi colposcopie).  “Vorbim despre un department extrem de sensibil, asadar alaturam experienta medicala sfaturilor si implicarii constante in tot ceea ce se transforma din procedeu medical in viata”, Dr. Deliana Predoi.

Oana Moise (Medic specialist obstetrica-ginecologie, Competenta ecografie obstetricala-ginecologica si in ecografie 3D de reconstructie uterina in vederea depistarii malformatiilor uterine, Supraspecializare in Reproducere Umana Asistata; Competenta Histeroscopie, Fellowship in medicina reproductiva – Kinderwunschzentrum Viena, Austria). “La Wellborn nu mai vorbim despre cazuri, ci despre pasiune, blandete, comunicare. Toate acestea, intr-o perfecta armonie cu specializarile noastre!”, Dr. Oana Moise.

Alina Bolintineanu (Medic primar obstetrica-ginecologie, Supraspecializare Reproducere Umana Asistata – Fertilizare in Vitro, Competenta in ecografie obstetricala-ginecologica, Fellowship in medicina reproductiva (Fertilizare in Vitro si inseminare intrauterina), Londra – Marea Britanie). “Medicina reproductiva este, prin definitie, acordarea sanselor la viata. Cu totii le meritam, iar noi suntem decisi sa le facilitam!”, Dr. Alina Bolintineanu.

Viorica Chirita (Medic specialist obstetrica-ginecologie, Supraspecializare Reproducere Umana Asistata, Stagiu practic de pregătire Clinica Kinderwunschzentrum Viena, Austria). Credem cu tarie in tot ceea ce ne-a ajutat, de-a lungul timpului, prin experienta acumulata: medici si asistentii profesionisti, tehnologia performanta, pacientii insusi. Este vorba despre un mix destinat sanatatii”, Dr. Viorica Chirita.

Silviu Predoi (Medic primar obstetrica-ginecologie, Doctor in stiinte medicale, Supraspecializare Medicina Materno-Fetala si Reproducere umana asistata (fertilizare in vitro), Competenta in histeroscopie, Competenta in ecografie obstetricala-ginecologica, Specializare Management Medical). “La Wellborn, miza noastra a devenit lupta pentru Sanatate, asa cum trebuie sa fie. In calitate de medic si parinte, am ales sa lupt pentru Viata, asa cum trebuie sa fie”. Dr. Silviu Predoi

Pentru investigatii amanuntite, consultatii sau pentru scheme de tratament personalizate, pacientii nostri ne pot gasi in Bucuresti, pe strada Brodina, numarul 3 sau ne pot contacta la unul dintre numerele de telefon: 031.9105 / 0314.251.115 / 031 405 22 95 / 0785.212.628.