Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice
  • Wellborn - spital de fertilitate si medicina materno-fetala
  • Programari
    031.9105
  • Luni - Vineri
    7:30am - 20.00pm
  • Cauta
    in website

Consultații de infertilitate gratuite - Wellborn Băneasa

Categorie Stiri | Data publicarii: 03-06-2019

Lupta cu infertilitatea este în multe feluri o călătorie. Poate că este o călătorie pe care nu doriți să o faceți în mod necesar, dar, totuși, una în care obțineți o înțelegere mai profundă a lucrurilor și o conștiință de sine evoluată, indiferent cât de dureroasă ar fi aceasta.


Totul a meritat și a căpătat un sens în momentul în care realizezi că pe testul de sarcină apar linii duble. Infertilitatea este mult mai mult decât o condiție medicală. Pentru mulți, o posibilă diagnosticare a infertilității este copleșitoare.  Acest proces poate să vă epuizeze finanțele, să vă afecteze relațiile personale și să aibă un impact asupra dvs. sau asupra sănătății emoționale a partenerului dvs. Adesea, nu există semne sau simptome asociate cu o problemă a infertilității. Ascultarea corpului dvs. și obținerea examinărilor regulate vă vor ajuta să detectați problema la timp. Detectarea precoce și tratamentul sunt adesea esențiale pentru obținerea unor rezultate de succes mai târziu.


Acest drum presupune mult curaj din partea dvs, dar este un drum pe care nu trebuie să îl parcurgeți singuri.

De aceea, în luna IUNIE, în Clinica Wellborn Băneasa, dl Dr. Silviu Predoi, oferă consultații gratuite de infertilitate, în fiecare marți în intervalul 08.30-12.30.Pentru a obține o programare ne puteți contacta:
Call center: 031.9105
Mail : office@wellborn.ro
Programare online aici:  https://www.wellborn.ro/programeaza-te-online                                                                     
Vă mulțumim și vă așteptăm.