Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice
  • Wellborn - spital de fertilitate si medicina materno-fetala
  • Programari
    031.9105
  • Luni - Vineri
    7:30am - 20.00pm
  • Cauta
    in website

Fertilizarea in vitro în România, între aşteptări şi realităţi

Categorie Stiri | Data publicarii: 08-11-2019


În perioada 4 - 10 noiembrie are loc  European Fertility Week, se intensifică acţiunile de awareness  pentru cauza celor care îşi doresc copii dar nu îi pot avea decât cu ajutor medical.

Cu această ocazie, la nivel naţional, Asociaţia SOS Infertiltatea desfăşoară în România o nouă ediţie a Săptămânii Naţionale de Conştientizare a Fenomenului Medical şi Social al Infertiltăţii, cu sprijinul Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti si al Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti.

Dezbaterea "Fertilizarea in vitro în România, între aşteptări şi realităţi" a avut loc joi, 7 noiembrie 2019, în sala Avram Iancu a Palatului Parlamentului și a avut drept scop continuarea dialogului între factorii implicaţi în reproducerea asistată medical din România - decidenţi politici din sfera sănătăţii, medici, embriologi, asociaţii medicale din domeniu, pacienţi şi reprezentanţi ai pacienţilor, reprezentanţi ai clinicilor medicale şi ai industriei farmaceutice.


Sursa: agerpres.ro


Echipa Wellborn a fost prezentă la această întâlnire prin medici cu specializare în reproducere umană asistată, embriologi și geneticieni, coordonatori ai departamentelor de rua. Mulțumim pe această cale organizatorilor pentru invitație și ne dorim să putem schimba lucrurile în bine, împreună.