Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Parteneriat Wellborn-Organizatia Amazonia!

Categorie Stiri | Data publicarii: 28-01-2019

Reteaua Medicala Wellborn a incheiat un parteneriat cu  Amazonia-Navigators, organizatie care sustine si indruma pacientii oncologici din Romania.

Deoarece oncofertilitatea si prezervarea fertilitatii este un subiect de mare interes pentru Wellborn si pentru specialistii din domeniul Reproducerii Asistate, ne dorim ca acest parteneriat sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor nostri. 


Cursul pentru Navigatori - editia a II-a


Sambata, 26 Ianuarie 2019 a avut loc al doilea modul al cursului pentru Navigatori organizat de Amazonia Navigators la care Wellborn a fost reprezentat de Dna. Dr. Viorica Chirita


Dr. Viorica Chirita a sustinut o prezentare in cadrul careia a vorbit despre ce este infertilitatea, despre investigatiile necesare cuplului, sfaturi privind stilul de viata. A fost adusa in discutie si importanta varstei femeii in fertilitatea cuplului si in stabilirea sanselelor in cadrul procedurilor de Reproducere Umana Asistata. De asemenea s-au trecut in revista si modalitatile de tratament, de la cele mai simple pana la cele mai complexe cum este fertilizarea in vitro. 

In a doua parte a prezentarii s-au prezentat modalitatile de prezervare a fertilitatii la pacientii oncologici, drumul pe care ar trebui sa-l strabata un astfel de pacient. Bineinteles, intrebarile cursantilor nu s-au lasat asteptate, dna Dr. Chirita raspunzand fiecareia dintre ele.

Oncofertilitatea constituie un subiect de interes pentru comunitate, de aceea Wellborn sustine orice initiativa care reprezinta informarea cat mai corecta si completa a pacientilor care vor sa apeleze la prezervarea fertilitatii, fie prin vitrificare de ovocite si sperma, fie de embrioni.