• Programari
  031.9105
 • Luni - Vineri
  7:30am - 20.00pm
 •        
  Social
  Follow US
 • Cauta
  in website

Parteneriat Wellborn-Organizatia Amazonia - Oncofertilitatea!

Categorie Stiri | Data publicarii: 18-02-2019

Reteaua Medicala Wellborn a incheiat un parteneriat cu  Amazonia-Navigators, organizatie care sustine si indruma pacientii oncologici din Romania.

Deoarece oncofertilitatea si prezervarea fertilitatii este un subiect de mare interes pentru Wellborn si pentru specialistii din domeniul Reproducerii Asistate, ne dorim ca acest parteneriat sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor nostri. 


Cursul pentru Navigatori - editia a III-a


Sambata, 16 Februarie 2019 a avut loc al treilea modul al cursului pentru Navigatori organizat de Amazonia Navigators la care Wellborn a fost reprezentat de Dna. Dr. Irina Matei, membra a echipei Wellborn Baneasa.


Dr. Irina Matei a sustinut o prezentare in fata a 18 persoane, in cadrul careia a vorbit despre ce este infertilitatea, despre investigatiile necesare cuplului, sfaturi privind stilul de viata, modalitatile de tratament, de la cele mai simple pana la cele mai complexe cum este fertilizarea in vitro. 

Prezentarea a fost una interactiva, participantii adresand multe intrebari legate de fertilitatea naturala, de tehnicile de reproducere asistata, dar si despre oncofertilitate si care sunt modalitatile actuale de a prezerva fertilitatea. 

Multumim doamnei doctor si echipei Amazonia.