Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice
  • Wellborn - spital de fertilitate si medicina materno-fetala
  • Programari
    031.9105
  • Luni - Vineri
    7:30am - 20.00pm
  • Cauta
    in website

Parteneriatul Wellborn- Amazonia continua!

Categorie Stiri | Data publicarii: 25-03-2019

Reteaua Medicala Wellborn a incheiat un parteneriat cu  Amazonia-Navigators, organizatie care sustine si indruma pacientii oncologici din Romania.

Deoarece oncofertilitatea si prezervarea fertilitatii reprezinta subiecte de mare interes pentru Wellborn si pentru specialistii din domeniul Reproducerii Asistate, ne dorim ca acest parteneriat sa vina in intampinarea nevoilor pacientilor nostri. 


Cursul pentru Navigatori - editia a IV-a


Sambata, 23 Martie 2019 a avut loc al patrulea modul al cursului pentru Navigatori organizat de Amazonia Navigators la care Wellborn a fost reprezentat de Dna. Dr. Deliana Predoi, membra a echipei Wellborn Baneasa.


Dr. Deliana Predoi a sustinut o prezentare in fata a 20 de persoane, in cadrul careia a vorbit despre ce este infertilitatea, despre investigatiile necesare cuplului si modalitatile de tratament, de la cele mai simple pana la cele mai complexe cum este fertilizarea in vitro, precum si caror cupluri li se indica astfel de tehnici avansate.
Prezentarea a fost una interactiva, participantii adresand multe intrebari legate de fertilitatea naturala, de tehnicile de reproducere asistata, dar si despre oncofertilitate si care sunt modalitatile actuale de a prezerva fertilitatea, atat la femei, cat si la barbati. 


Multumim doamnei doctor Deliana Predoi si echipei Amazonia Navigators!Mai multe detalii despre Amazonia Navigators veti gasi aici.