Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Spitalul Wellborn funționează în regim normal

Categorie Stiri | Data publicarii: 18-03-2020

Pentru siguranța pacienților noștri, pentru siguranța personalului medical și non-medical al Wellborn, dar mai ales pentru a ne asigura că în unitatea noastră se efectuează proceduri medicale în condiții de maximă siguranță, au fost implementate măsuri suplimentare: proceduri stricte de triaj și măsuri severe de igienizare și dezinfecție.

În momentul efectuării unei programări telefonice sau confirmării telefonice a unei programări pentru consultație/investigație/intervenție, pacientul va fi întrebat de către operatorul de call-center dacă în ultimele 14 zile a călătorit în una din zonele cu risc sau a interacționat cu vreo persoană venită din acele zone. În situatia în care răspunsul pacientului este pozitiv, i se va comunica faptul că nu poate accesa serviciile dorite în unitățile Wellborn și i se va recomanda izolarea la domiciliu și apelarea numerelor de telefon puse la dispoziție în această perioadă de autoritățile sanitare.


Toți pacienții vor fi TRIAȚI EPIDEMIOLOGIC în cortul de triaj care se regăsește instalat la intrarea în spital. La triaj se va permite intrarea unei singure persoane în cort. Refuzul triajului epidemiologic sau refuzul completării declarațiilor pe propria răspundere de către pacienți conduce la interzicerea accesului în unitate și neefectuarea serviciilor medicale.

Pacientele care se internează în compartimentele RUA și Ginecologie vor fi conduse la etaj doar cu liftul. Acesta va mai fi folosit doar de către persoanele cu dizabilități care se adresează ambulatoriului de specialitate.

ACCESUL ÎNSOȚITORILOR / APARȚINĂTORILOR ÎN SPITAL / AMBULATORIU ESTE INTERZIS, CU EXCEPȚIA ÎNSOȚITORILOR PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI!

Încurajăm utilizarea mijloacelor de plată la distanță (precum aplicații online sau mobile banking), carduri sau alte metode de tip “contactless” pentru plăți.