Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Ziua Porților Deschise, a-II-a ediție

Categorie Stiri | Data publicarii: 09-12-2018

Ziua Porților Deschise în Spitalul Wellborn Militari, cea de-a II-a ediție, a fost un eveniment de succes și toate acestea au fost posibile doar cu ajutorul și prin prezența dumneavoastră


În data de 8 decembrie 2018 a avut loc binecunoscuta întâlnire dintre cuplurile doritoare de informații și medicii noștri specialiști.
Discuțiile s-au purtat într-un cadru prietenos, în Spitalul Wellborn Militari din strada Dezrobirii nr. 27- 29, sec. 6, București.

Ce presupune investigarea și tratamentul infertilității, a fost una dintre curiozitățile persoanelor cu care am vorbit în acea dimineață.

Statisticile arată  că unul din șase cupluri suferă de infertilitate și asta este chiar o problemă.
Unul din patru cupluri infertile se vor adresa medicului generalist, acesta fiind primul pas pe care un cuplu ar trebui să-l facă.

Infertilitatea de cuplu se definește ca imposibiliatea obținerii unei sarcini în urma unei activităţi sexuale regulate şi fără a folosi o metodă contraceptivă, în decurs de 1 an sau mai mult. 
În prezent, în România aproximativ 10-15% din cuplurile aflate la vârsta reproductivă au o problemă de conceptie a unui copil.

Multe dintre întrebările legate de infertilitate au primit acum răspuns și vă asigurăm că vom fi mereu aproape!