Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Campanie "Și tu poți deveni părinte!"


CÂȘTIGĂTOARELE CAMPANIEI "ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!" SUNT:


1. Oana-Gabriela MANEA

2. Alexandra POPA-BUDILEANU

3. Astrid KOBER

4. Cerasela-Nicoleta PAVEL

5. Cristina STAN-MARCHENE

6. Roxana-Claudia FLOREA

7. Nicoleta GAVRILUȚĂ

8. Mădălina CIUCESCU

9. Loredana BOUSALEM

10. Carmen STĂNCULIE

11. Mădălina TARTACIUC

12. Violeta MARIA


Dacă nu ați putut fi alături de noi LIVE pe pagina de Facebook Wellborn, la extragrea câștigătorilor, vă invităm să vizionați înregistrarea:

Infertilitatea este o problemă cu care se confruntă tot mai multe cupluri și este definită ca imposibilitatea de obține o sarcină după un an de viață sexuală regulată, fără a folosi metode de contracepție. În România, un cuplu din cinci nu reușește să aibă copiii pe cale naturală, iar jumătate dintre cei afectați de infertilitate nu își permit să apeleze la tehnici medicale moderne.

Factorii care duc la instalarea infertilității sunt foarte diverși, de la nutriție, malformații anatomice, până la stres, poluare și stil de viață epuizant, însa una dintre cele mai frecvente cauze este amânarea momentului conceperii unui copil în favoarea carierei, iar obținerea unei sarcini este direct dependentă de vârstă.

Deși este o problemă de actualitate, rămâne în continuare un subiect tabu care își lasă amprenta pe multiple planuri: medical - este considerată o afecțiune, social - necesită timp pentru investigații și psihologic - datorită sentimentului de neîmplinire, singurătate, deznădejde.

De peste 20 de ani pacienții vin la WELLBORN din diferite colțuri ale țării dar și ale lumii, pentru a se bucura de cele mai bune tratamente de infertilitate susținute de îngrijire personalizată și de ultimele progrese tehnologice în domeniul Reproducerii Umane Asistate, dar și de o rată de succes la nivelul mediei europene.

Din dorința de a aduce zâmbetul pe buze cuplurilor cu diagnostic de infertilitate și cu posibilități financiare reduse, Rețeaua Medicală WELLBORN lansează Campania “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!” prin care oferă 12 proceduri de Fertilizare in Vitro gratuite. Înscrierile vor începe în data de 15 ianuarie 2021, iar condițiile de participare alături de toate informațiile legate de acest proiect pot fi lecturate accesând site-ul www.wellborn.ro
Procedurile vor fi efectuate de către echipa de medici supraspecializați în medicină reproductivă și embriologi WELLBORN compusă din: Doctor Deliana Predoi, Doctor Alina Bolintineanu, Doctor Smaranda Popescu, Doctor Carmen Ianiotescu, Doctor Viorica Chiriță, Doctor Irina Matei, Doctor Andreea Mustață și embriolog Ioana Nistor Mandache.
Cele 12 proceduri de Fertilizare in Vitro vor fi găzduite de:
- Spitalul WELLBORN Băneasa, prima unitate medicală dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.
- Spitalul WELLBORN Militari, prin programul Wellborn4All oferă accesibilitate ridicată la tratament ultraspecializat tuturor cuplurilor infertile într-un Centru de Excelență în Reproducerea Umană Asistată dotat cu cel mai nou și modern laborator de embriologie.

Pe lângă excelență medicală, la WELLBORN oferim pacienților întreg suportul necesar dar și doza de optimism și încredere, esențiale atunci când se confruntă cu probleme de infertilitate.

Obiectivul nostru este să vedem cât mai multe chipuri fericite și vise împlinite, vom face tot ce ne stă în putere pentru atingerea lui!

Vă informăm că am prelungit perioada de înscriere până la data de 1 martie 2021, urmând ca tragerea la sorți să aibă loc în data de 8 martie 2021. Mai multe detalii aiciREGULAMENT TOMBOLĂ “ȘI TU POȚI DEVENI PARINTE!”


1. ORGANIZATORUL TOMBOLEI

Organizatorul tombolei “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!”, denumită în continuare “Tombola” este SC PROMED SYSTEM SRL, Strada Benone Georgescu 12A, Localitatea Târgoviște, Județul Dâmbovița, Cod Unic de Înregistrare 10826701, Număr de ordine în Registrul Comerțului J15/221/15.07.1998, cod IBAN RO72BTRL04801202L45432XX, email office@wellborn.ro, denumită în continuare “Organizator”.

Tombola “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!”, denumită în continuare “Tombola”, se va derula conform prevederilor prezentului Regulament oficial (denumit în continuare “Regulamentul”). fiind obligatoriu pentru toți participanții.

2. PERIOADA TOMBOLEI ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE

Tombola este organizată și se desfășoară pe tot teritoriul României, urmând ca procedurile de Fertilizare in Vitro să se efectueze în București, la unitățile medicale ale Organizatorului:
Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București.
Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București.

Perioada de desfășurare a Tombolei este 15 ianuarie 2021 - 15 februarie 2022. După data încheierii Tombolei, Organizatorul nu mai are nicio responsabilitate și nu își mai asumă nicio obligație în legătură cu orice circumstanță care ar putea eventual conduce la concluzia  continuării Tombolei.

3. DREPTUL DE PARTICIPARE

Nu sunt eligibili a participa la Tombolă angajații Organizatorului și nici membrii de gradul I ai familiilor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție).

La această Tombolă pot participa cuplurile care au domiciliul în România și au primit diagnosticul de infertilitate în urma unui consult efectuat de către un medic specialist în Ginecologie cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată Medical prin care se indică Fertilizare in Vitro, consult efectuat în una dintre cele două unităti medicale ale Organizatorului. (denumiți în continuare “Participanți”)

Pentru a fi eligibili pentru a participa la Tombola “ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE!” și a putea câștiga unul dintre premiile oferite de Organizator în urma tragerii la sorti, Participanții trebuie să îndeplinească următoarele condiții exprese, în mod cumulativ:

- Vârsta participantei de sex feminin trebuie să fie cuprinsă între 25-35 ani împliniți.
- Vârsta participantului de sex masculin trebuie să fie de minim 18 ani împliniți.
- Situația medicală a participantei de sex feminin:
- Valoarea hormonului AMH >1.0 ng/ml
- Valoarea hormonului FSH <10 mUI/mL
- Indicele de masă corporală al femeii să aibă valori între 20-30, dovedit prin adeverință medicală de la medicul de familie
- Analizele necesare: Cuplul se prezintă cu dosarul de analize la consult la una dintre cele două unități medicale ale Organizatorului, iar completarea investigațiilor imagistice/evaluarea spermei/analizele vaginale/virale se fac în cadrul Spitalelor Wellborn și nu depășesc 6 luni pentru efectuarea procedurii.
- Situația financiară: veniturile cumulate ale cuplului să nu depășească suma de 10.000 lei net / lună. Se vor demonstra veniturile prin adeverință eliberată de ANAF.

Completări:
Sunt acceptate inclusiv cuplurile care necesită donare de sperma;
Cei doi candidați pot fi căsătoriți sau necăsătoriți.

Participarea la aceasta Tombolă implică cunoașterea și acceptarea integrală, expresa și neechivocă a prezentului Regulament.

4. MECANISMUL TOMBOLEI:

Tombola se va desfășura în trei etape:

I. Depunerea dosarelor
II. Tragerea la sorți a câștigătorilor
III. Realizarea procedurilor de Fertilizare in Vitro

I. Depunerea dosarelor

Participanții care doresc să se înscrie la Tombolă trebuie să depună un dosar care să conțină acte doveditoare că sunt îndeplinite condițiile de eligibilitate așa cum acestea au fost menționate la punctul 3 din prezentul Regulament:
- copie după actul de identitate care să ateste că sunt îndeplinite condițiile de vârsta și că au domiciliul în România;
- adeverință de la medicul specialist în Ginecologie cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată Medical prin care se indică Fertilizare in Vitro. Această adeverință se obține după evaluarea în una din unitățile medicale ale Organizatorului a dosarului medical de către un specialist în infertitilitate;
- adeverință eliberată de ANAF din care să reiasă că veniturile cumulate nu depășesc valoarea de 10.000 lei net / lună;
- alte documente care să ateste încadrarea cuplului în condițiile de eligibilitate ale tombolei
- formularul de înscriere la Tombolă (poate fi descărcat aici).

Perioada de depunere a dosarelor: 15 ianuarie 2021 - 10 februarie 2021

Dosarele trebuie să fie complete, acestea pot fi depuse online și ulterior fizic la cele două unități medicale din București ale Organizatorului:
Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București. Persoane de contact:
Andreea Radu - Mănăilă: email andreea.manaila@wellborn.ro
Janina Radu: email janina.latcan@wellborn.ro
Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București. Persoană de contact Raluca Solomon: raluca.solomon@wellborn.ro


II. Tragerea la sorți a câștigătorilor

Desemnarea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți, aceasta va avea loc în data de 14 Februarie 2021, ora 19:00, și va fi transmisă live pe pagina de Facebook a Organizatorului: www.facebook.com/WellbornRomania

Premiile vor fi acordate câștigătorilor în urma verificării respectării condițiilor de eligibilitate prevăzute în prezentul Regulament.

Dacă, în urma verificării, un câștigător desemnat inițial nu îndeplinește condițiile de eligibilitate prevăzute în prezentul Regulament, se va proceda la o nouă tragere la sorți.

Câștigătorii vor fi contactați telefonic/prin e-mail în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la data extragerii, în vederea confirmării primirii premiului. Dacă unul dintre câștigători renunță la premiu, nu poate prezenta datele de identificare sau nu poate fi contactat prin telefon/e-mail, Organizatorul va efectua o nouă tragere la sorți dintre participanții înscriși în perioada 15 ianuarie 2021 - 10 februarie 2021, în termen de 2 zile.

Se consideră imposibilitate de a contacta prin telefon/e-mail situația în care câștigătorul nu comunică un răspuns pozitiv timp de 2 zile de la data primei contactări a Organizatorului.

Organizatorul nu își asumă responsabilitatea pentru datele inexacte furnizate de către participanți.

În cazul în care un câștigător nu se prezintă, nemotivat, la sediul Organizatorului la prima procedură al cărei termen se va hotărî de comun acord, acesta va pierde dreptul de primire a premiului.

Lista completă a câștigătorilor va fi publicată pe site-ul www.wellborn.ro și pe conturile social media ale Organizatorului: www.facebook.com/WellbornRomania, instagram@spital_wellborn  


III. Realizarea procedurilor


Procedurile vor fi realizate într-un ritm de 1 procedură / lună, astfel:
6 proceduri vor avea loc la Spitalul Spitalul Wellborn Băneasa - Strada Brodina, nr 3, Sector 1, București. Echipa medicală va fi compusă din:
- Doctor Deliana Predoi, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Alina Bolintineanu, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Smaranda Popescu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată.
6 proceduri vor avea loc la Spitalul Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București. Echipa medicală va fi compusă din:
- Doctor Carmen Ianiotescu, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Viorica Chiriță, medic primar Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată;
- Doctor Irina Matei, medic specialist Obstetrică-Ginecologie, cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată.


Pentru a se putea demara procedura de stimulare /Fertilizare in Vitro și pentru ca aceasta să nu fie influențată în mod negativ, este necesar ca, în ziua procedurii ambii parteneri să prezinte un test negativ RT-PCR pentru SARS-Cov-2. Costul aferent acestui test este suportat de către cuplu și poate fi efectuat la orice centru de recoltare Covid-19. În cazul în care unul dintre parteneri este depistat pozitiv la infecția cu SARS-Cov-2, procedura FIV va fi amânată, iar reînceperea monitorizărilor și a tratamentului va fi suportat de către cuplu. De asemenea, procedura de Fertilizare in Vitro se va relua doar cu prezentarea unui test negativ RT-PCR pentru SARS-Cov-2 pentru ambii parteneri.

Pentru a nu influența negativ rezultatul, procedura de stimulare /Fertilizare in Vitro va demara atunci când din punct de vedere medical este totul în regulă.

Eventualele intervenții chirurgicale premergătoare procedurii de Fertilizare in Vitro sunt suportate de către Participant.

În cazuri excepționale procedura poate fi amânată și demarată luna următoare.

Cuplurile care vor beneficia de procedurile de Fertilizare in Vitro, trebuie să respecte Regulamentele Interne ale unităților sanitare în care se efectuează procedurile.

Procedurile vor fi realizate în intervalul 15 februarie 2021 - 15 februarie 2022.

5. PREMIILE TOMBOLEI

În cadrul Tombolei, Organizatorul va oferi un număr de 12 premii a câte o procedura Fertilizare in Vitro (ICSI sau standard) care constă în:

- Prelevarea ovocitelor prin puncție foliculară, efectuata sub anestezie totală, locală sau sedare;
- Prelevarea/Procesarea spermei;
- Inseminarea ovocitelor pentru fertilizare spontană;
- ICSI (injectare intracitoplasmică a spermatozoizilor);
- Cultivarea embrionilor mai mult de 72 de ore până la stadiul de blastocist (blastocistul este embrionul de ziua 5);
- Transferul embrionar.
- Analiza BHCG.

Fiecare premiu are o valoare de 2.780 euro (echivalent în lei la cursul BNR).

Valoarea totală a premiilor este 33.360 euro (echivalent în lei la cursul BNR)
Câștigătorii premiilor nu au posibilitatea de a primi contravaloarea în bani sau alte obiecte în schimbul premiilor și nici nu pot solicita modificarea parametrilor premiilor.
Premiile revin numai Participanților desemnați câștigători și nu pot fi transmise unor terțe persoane.
Nu fac obiectul premiului și sunt achitate de către participant următoarele activități medicale:
Tratamentul medicamentos;
Monitorizările ecografice și hormonale;
Procedurile conexe de laborator.
Toate obligațiile de natură fiscală sau de orice altă natură (aferente câștigătorilor), legate de premiile acordate revin în exclusivitate Participanților validați ca și câștigători.
Organizatorul se obligă, dacă este cazul, să calculeze, să rețină și să vireze impozitul datorat pentru premiile acordate câștigătorilor în conformitate cu legislația în vigoare privind impozitul rezultat din câștiguri.


6. RĂSPUNDEREA ORGANIZATORULUI


Imposibilitatea câștigătorului de a intra în posesia premiului, respectiv de a efectua procedura de Fertilizare in Vitro din diverse motive, exonerează Organizatorul de orice răspundere.


7. REGULAMENTUL TOMBOLEI


Regulamentul Tombolei va fi făcut public conform legislației aplicabile, fiind accesibil în mod gratuit pe întreaga durată a Tombolei pe website-ul www.wellborn.ro


Prin participarea la Tombolă, Participanții aderă în mod expres și necondiționat la prezentul Regulament și se obligă să respecte în totalitate termenii și condițiile acestuia. Orice nerespectare a prevederilor prezentului Regulament poate conduce la descalificarea Participanților și neacordarea potențialelor premii, precum și la răspunderea personală și exclusivă a participanților.


Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare după anunțarea prealabilă a Participanților pe site-ul www.wellborn.ro  Anunțul se va face de către Organizator cu cel puțin 1 zi înainte de intrarea în vigoare a modificărilor. Modificările nu vor produce efecte retroactive.


Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru neluarea la cunoștință de către Participanți a
modificărilor, cât timp acestea sunt făcute publice pe site-ul www.wellborn.ro


8. FORȚA MAJORĂ


Pentru scopul acestui regulament, forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi controlat, remediat sau previzionat de către Organizator și a cărui apariție îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament.


Dacă o situație de forță majoră împiedică sau întârzie total sau parțial executarea Regulamentului și continuarea Tombolei, Organizatorul va fi exonerat de răspunderea privind îndeplinirea obligațiilor sale pentru perioada în care această îndeplinire va fi împiedicată sau întârziată, conform art.1351 C.civ. Organizatorul, dacă invocă forță majoră, este obligat să comunice Participanților la Tombolă în termen de 5 zile lucrătoare de la apariția cazului de forță majoră. Anunțul va fi publicat pe site-ul www.wellborn.ro


9. ÎNCETAREA / ÎNTRERUPEREA  TOMBOLEI


Campania va putea fi întreruptă/încetată înainte de termen doar în caz de forță majoră și/sau caz fortuit (așa cum sunt acestea definite de Codul Civil) sau printr-o decizie a Organizatorului. în situația apariției vreunuia din aceste cazuri, Organizatorul va anunța Participanții pe site-ul Organizatorului: www.wellborn.ro


Prin publicarea anunțului respectiv, Tombola va fi suspendată sau întreruptă de drept și nicio parte interesată nu va avea temei în a pretinde continuarea Tombolei sau orice fel de despăgubiri.


10. PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


Pentru implementarea și desfășurarea Tombolei, în scopurile specificate mai jos, Organizatorul prelucrează, în calitate de Operator, date cu caracter personal.


Organizatorul se obligă să respecte prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor Nr. 679/2016, precum și Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date pe durata Tombolei și ulterior. Astfel, Organizatorul se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale Participanților la prezenta Tombolă și să le utilizeze conform prezentului Regulament și legislației în vigoare. Organizatorul nu va dezvălui datele cu caracter personal furnizate de Participanți către terți fără consimțământul prealabil al Participanților în cauză, cu excepția numelor și localității de reședință a acestora, care vor fi făcute publice.


Organizatorul va putea păstra datele cu caracter personal ale participanților pentru perioade mai îndelungate de timp, pentru a avea o evidență exactă a raporturilor cu Organizatorul în cazul unor plângeri sau dacă Organizatorul apreciază în mod rezonabil că există o perspectivă de litigiu legată de prelucrarea datelor cu caracter personal.


Scopul și temeiurile prelucrării datelor cu caracter personal:
Datele cu caracter personal ale Participanților la Tombola vor fi prelucrate de către Organizator în vederea respectării obligațiilor prevazute în prezentul Regulament și în vederea demarării operațiunilor medicale prevazute în Regulament.
Organizatorul prelucrează datele cu caracter personal ale Participanților la Tombolă în conformitate cu dispozițiile Regulamentului General privind Protecția Datelor Nr. 679/2016, precum și Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date,  conform notificării generale nr. 233 înregistrată în registrul de evidență a prelucrării de date cu caracter personal. Furnizarea datelor solicitate este obligatorie pentru participarea la Tombolă, având în vedere că Participanții/câștigătorii înțeleg că prelucrarea datelor cu caracter personal în condițiile și scopul declarat prin acest Regulament oficial este indispensabilă derulării campaniei.


Prin participarea la Tombolă, Participanții înțeleg și își exprimă acordul ca datele lor personale să fie prelucrate de Organizator.


Drepturile persoanelor vizate

Participanții, în calitate de persoane vizate, au, conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, următoarele drepturi: dreptul de acces, de rectificare sau ștergere a datelor, restricționare a prelucrării, de a vă opune prelucrării precum și a dreptului la portabilitatea datelor, dreptul de a revoca consimțământul, dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale, dreptul de a formula plângeri în fața autorității de supraveghere a prelucrării datelor cu caracter personal.


Astfel, la cererea scrisa a Participanților, datată și semnată, expediată pe adresa Organizatorului, acesta se obligă: (a) să confirme solicitantului dacă prelucrează sau nu date cu caracter personal ale acestuia, în mod gratuit; (b) să rectifice, actualizeze, șteargă etc., date a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile Regulamentului General privind Protecția Datelor Nr. 679/2016, precum și Legea nr. 190/2018 privind măsuri de punere în aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și/sau (c) să înceteze prelucrarea datelor cu caracter personal ale solicitantului.


De asemenea, Participanților le este recunoscut dreptul de a se adresa justiției și autorității locale ANSPDCP.


În cererea formulata, Participantul poate arăta dacă dorește ca informațiile să ii fie comunicate la o anumită adresa, care poate fi și posta electronică, sau printr-un serviciu de corespondență care să asigure că predarea i se va face numai personal.


După soluționarea cererilor formulate de Participanți/câștigători referitoare la reclamații privind prelucrări nejustificate, în măsura în care acestea sunt întemeiate, datele personale colectate vor fi distruse și nu vor fi prelucrate în niciun mod, cu excepția cazului în care prelucrarea este impusă de obligațiile legale ce revin Organizatorului sau atunci când există un interes legitim.


Categorii de date cu caracter personal prelucrate în cadrul Tombolei:
- Nume și prenume
- CNP (vârstă)
- Adresa
- Veniturile
- Date medicale
- Orice alte date care sunt necesare pentru desfășurarea optimă a Tombolei.


11. LITIGII


În cazul unor litigii apărute între Organizator și Participanții la Tombolă, acestea vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile implicate în litigiu vor înainta litigiul spre soluționare instanțelor judecătorești române competente.


Eventualele reclamații legate de derularea Tombolei se vor putea trimite la următoarea adresă: Spitalul Wellborn Băneasa, Strada Brodina 3, Sector 1, București, în atenția Doamnei Andreea Radu-Mănăilă în termen de maxim 2 (doua) săptămâni de la data publicării câștigătorului/câștigătorilor care se consideră lezați în vreun fel. După această dată, Organizatorul nu va mai lua în considerare vreo contestație.

Prezentul Regulament a fost autentificat la Birou Notarial Aura Negulescu sub nr 4 / 08.01.2021