Aici, in Spitalul Wellborn, stim ca tratamentul de infertilitate poate fi un moment dificil pentru pacientii nostri. Sunt lucruri noi care va intampina, sunt recomandari care trebuiesc indeplinite in respectarea tratamentului, sunt intrebari care apar, iar intregul proces poate parea stresant si coplesitor.

In acest sens, punem la dispozitia pacientilor nostri doi membri dedicati pentru a ajuta, consilia si indruma fiecare pacient in drumul sau spre reusita reproducerii umane asistate. Echipa noastra de coordonatori RUA va ofera un serviciu unic si adaptat care va va asigura buna functionare a tratamentului, in vederea ca fiecare pas din drumul spre a deveni parinte sa fie corect si sustinut.

Andreea Manaila este coordonatorul suport de fertilitate, care conduce cu succes grupul nostru coordonatori RUA, avand o experienta de 9 ani in domeniu si fiind primul coordonator RUA al clinicilor si spitalelor de profil din Romania.

In cei 9 ani de experienta, a colectat mii de momente emotionante, lacrimi de fericire, emotii, zambete, a strans cu incredere atatea maini, a transmis urari incurajatoare si a primit imbratisari sincere. Oare cate rezultate Bhcg a citit si cate vesti minunate a transmis?

Pe parcursul tratamentului dvs de infertilitate, va puteti baza pe ajutorul ei, oferindu-va sprijin si monitorizare zilnica. Asigura siguranta informatiilor transmise si comunicarea la un nivel profesionist.

Stim cat de important este acest departament pentru pacientii nostri, iar in acest sens, oferim siguranta deplina, prin posibilitatea de a rezolva imediat eventualele complicatii si de a urmari in mod continuu evolutia pacientilor.

Astazi si in fiecare zi, coordonatoarele RUA poarta zambete sincere pentru pacientii nostri!

Andreea Manaila
0723 557 445
andreea.manaila@wellborn.ro

Janina Latcan este coordonator al activitatii departamentului de Reproducere Umana Asistata, cu experienta de 3 ani in cadrul Spitalului de Fertilitate si Medicina Materno-Fetala Wellborn din Bucuresti. In toata aceasta perioada, Janina a sprijinit si a indrumat un segment bogat de cazuistica medicala relevanta pentru serviciile dedicate acestui department, cum ar fi consultatii, investigatii amanuntite sau tratamente de fertilitate.

Janina raspunde cu mare drag intrebarilor pacientilor Wellborn, fiind un important vector de comunicare atat intre echipa de medici si cupluri, cat si pe segmentul admnistrativ, oferind permanent informatii actualizate si solutii valide pentru fiecare dintre pacienti.

Janina Latcan
0723 557 446
janina.latcan@wellborn.ro

Astăzi și în fiecare zi, coordonatoarele RUA poartă zâmbete sincere pentru pacienții noștri!