Centru de Excelență în Fertilitate, Wellborn4ALL, este disponibil în cadrul Spitalului Wellborn Militari, fiind cel mai nou Centru de Reproducere Umană Asistată, accesibil tuturor cuplurilor din România, cu pachete de servicii medicale integrate.

O echipă supraspecializată în medicina reproductivă, alcătuită din medici, geneticieni și embriologi este pregătită să preia cupluri din România cu suspiciune sau cu diagnostic de infertilitate, pentru a face ca șansele de reușită să fie cât mai mari.

———————

Programări & detalii suplimentare:

Andreea Coraci – Coordonator departament RUA – Spitalul Wellborn Militari

E-mail: andreea.coraci@wellborn.ro

Telefon: 0731.002.895

Call center: 031/9105

Web: www.wellborn.ro

——————————

De ce Wellborn Miliari?

  • Fertilitatea constituie unul dintre cele mai sensibile subiecte, atât în lumea medicală, cât și pentru pacienți. Așadar, încrederea în echipa medicală trebuie să fie maximă.
  • Cu o experiență de peste 15 ani în domeniu, în Centrul de Fertilitate Wellborn Militari te vor întâmpina nume precum: dr. Silviu Predoi, dr. Viorica Chirița, dr. Carmen Ianiotescu (medici cu ultraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro), embriolog: dr. Mihaela Radu, biolog: Ecaterina Ilinca.
  • Excelența medicală este, de această dată, accesibilă tuturor, singurul context în care vorbim despre Premium este atunci când ne referim la servicii, nu și la costuri.Așadar, pacienții Spitalului Wellborn Militari vor putea accesa servicii medicale de Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro la costuri minime, având garanția totală a profesionalismului, siguranței și condițiilor de internare practicate. Mai mult decât atât, este posibilă plata în rate, fără dobândă pentru fiecare dintre cuplurile prezentate.
  • Fertilitatea implică respect și empatie. Știm asta, din interacțiunea cu mii de cazuri tratate și monitorizate de echipa noastră de-a lungul anilor, în Rețeaua Medicală Wellborn.
  • Centrul de Fertilitate Wellborn Militari este situat în cadrul unui spital multidisciplinar, ceea ce oferă siguranță medicală și confort pacientului, prin capacitatea de a interveni și monitoriza orice caz.
  • Acces la cel mai nou și mai modern Laborator propriu de Embriologie din București