Cauta
Cautare

CoffeeTalk – prima suita de evenimente de consiliere si de solutionare a problemelor de infertilitate moderata de medici supraspecialzati

CoffeeTalk – prima suita de evenimente de consiliere si de solutionare a problemelor de infertilitate moderata de medici supraspecialzati

1 din 6 cupluri suferă de infertilitate

1 din 4 cupluri infertile se vor adresa medicului generalist

Mii de femei suferă în România de afecțiuni și infecții ginecologice.

Spitalul Wellborn anunță organizarea celei de-a patra ediții CoffeeTalk, un eveniment dedicat cuplurilor cu suspiciune de infertilitate sau cu probleme medicale asociate. În cadrul acestuia, medicul Carmen Ianiotescu, va explica ce este infertilitate, când se poate vorbi despre aceasta ca despre o afecțiune, cum pot fi crescute șansele de combatere sau cum se poate interveni medical pentru tratamentul corect și cu rezultate la standarde europene.

“CoffeTalk este un eveniment creat special pentru a răspunde celor mai frecvente întrebări ale cuplurilor și oamenilor de rând, care nu au fost îndrumați, până acum, spre un centru dedicat tratării infertilității. Din experiența celorlalte ediții, ne-am dat seama că este posibil nici să nu fie vorba despre un diagnostic cert, ci despre mituri, neclarități sau mici îndrumări despre care pacienții nu știu. Ne dorim să anulăm mentalitatea conform căreia acesta este un subiect tabu și ne dorim să creștem gradul de informare prin multiple campanii dedicate,” dr. Carmen Ianiotescu, medic coordonator CoffeeTalk, specialist obstetrică-ginecologie, doctor în Științe medicale, competențe în tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată/fertilizare in vitro, ultrasonografie generală, histeroscopie și colposcopie.

CoffeeTalk V va avea loc în data de joi, 22 iunie 2017, începând de la ora 16:00, în cadrul Spitalului Wellborn din București, strada Brodina, nr. 3.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere, prin completarea formularului de aici: http://bit.ly/2qsB3Tx

De ce aleg pacientii Spitalul Wellborn?

Parte a rețelei medicale Wellborn, Spitalul nostru este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate ce vizează medicina materno-fetala și tratamentul infertilității, precum și de servicii ultraspecializate de chirurgie ce implică spitalizarea și monitorizarea pacientului.

Intervenții chirurgicale

Tehnologiile medicale avansate, la standarde europene, susțin cu succes  intervenții chirurgicale efectuate de echipe de medici multidisciplinare, ce asigură managementul medical al operațiilor, precum și monitorizarea ulterioară a stării de sănătate și a recupeăarii pacientului. Toate acestea, asigurate de dotarea specifică intervențiilor de includ spitalizare si ATI, funcționând 24/7 conform protocoalelor medicale și administrative.

Echipa medicala Wellborn se dezvoltă constant, atât prin specializarea continuă a medicilor și a asistentelor cu program full-time, cât și prin identificarea colaboratorilor pentru specizalizările anestezie, imagistică ecografică, ambulator, intenvenții chirurgicale sau pe segmentul Reproducerii Umane Asistate.

Pentru programări sau întrebări medicale, ne puteți contacta la unul din numerele de telefon 031 9105/ 031 425 11 15 / 031 405 22 95 / 0785212628 sau pe adresa de e-mail office@wellborn.ro.

 

Contact:
Spitalul Wellborn, strada Brodina, nr. 3, Sector 1, București
office@wellborn.ro
031.9105

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in News by Wellborn