Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Fiv cu ovocite vitrificateSpitalul Wellborn Militari vine în sprijinul cuplurilor /pacientelor care au nevoie de ovocite donate prin programul: „FIV cu ovocite vitrificate”.

La doar un 1 an de colaborare cu Ovobank, prima bancă de ovocite din Europa, ne mândrim cu rezultatele nostre. Avem deja doi bebeluși perfect sănătoși, născuți în urma acestui program .


Ce trebuie să știți:


 • Discuția despre ce înseamnă acest program și care sunt pașii pe care trebuie să îi urmați, este GRATUITĂ și se obține cu un simplu telefon.

  Programarea se face la embriolog MIHAELA RADU, prin departamentul RUA al Spitalului Wellborn Militari (Raluca Solomon - 0731.002.895 / raluca.solomon@wellborn.ro) sau puteți apela la servicul de telemedicină oferit de aplicația ALINI.


 • Prețurile de procurare ale ovocitelor sunt cele din lista Ovobank, suntem singurii din țară care nu percepem adaosuri sau taxe. Practic vă veți plăti singură ovocitele și transportul către Ovobank, după cum urmeză:

    - pachet de 3-4 ovocite = 1500 Euro

    - pachet 6-7 ovocite =  2700 Euro

    - pachet 8-9 ovocite = 3500 Euro

    - transport = 400 Euro


 • Dacă NU am partener și doresc un copil cu spermă de la donator, pot participa la acest program? DA, bineînțeles că se poate, tot ce trebuie să faceți este să parcugeți mai multe materiale alături de embriologul nostru.


 • Există garanția că voi reuși să am un copil prin acest program? Din păcate nici noi, și nici Ovobank nu poate garanta succesul dumneavoastră. Ceea ce putem confirma, este că rezultatele noastre de până acum, ne permit să confirmăm că rata de sarcină cu ovocite vitrificate este de peste 65%.