Cauta
Cautare

Grija pentru sanatate, in apropierea sezonului de iarna

Grija pentru sanatate, in apropierea sezonului de iarna

În apropierea sezonului de iarnă, departamentul de ortopedie-traumatologie al Spitalului Wellborn Militari este gata să vă ajute în cazul unor nefericite accidente, produse în cadrul  sporturilor hibernale (ski, patinaj etc.), cât și în cazul celor ce au la bază alunecările pe gheață.

Medicii specialiști în ortopedie din cadrul Spitalului Wellborn dețin o vasta experiență în cazul aplicării tratamentului artroscopic al leziunilor post-traumatice ale genunchiului (rupturi ligamentare, ale meniscurilor sau leziuni ale cartilajului articular ) – peste 10 ani – obținând rezultate foarte bune.

Tratamentul artroscopic al leziunilor articulare are multiple avantaje, printre acestea enumerându-se: dureri postoperatorii minime (pacientul beneficiază de anestezii locoregionale și de “blocuri ale nervilor”), recuperare rapidă, existența unor cicatrici minime și estetice etc. De asemenea, în cazul fracturilor, se efectuează tratamente minim invazive, cu materiale de osteosinteză de calitate, pacientul beneficiind de o evoluție rapidă către vindecare și reintegrare socială.

 Pacienții Spitalului Wellborn Militari au acces la condiții de tratament la standarde internaționale, atât din punctul de vedere al spitalizării, cât, mai ales, al aparaturii medicale de ultimă generație, prin care sunt dotate sălile de operație.

 Nu în ultimul rând, vă recomand să verificați campaniile active care se fac în cadrul operațiilor din departamentul de Ortopedie-Traumatologie, până la data de 1 Martie 2018 și care va oferă o calitate deosebită a actului operator la cele mai bune prețuri.

Bucurați-vă de sporturile de sezon și nu uitați că oricând este necesar, ortopezii Spitalului Wellborn sunt alături de dumneavoastră!

Dr. Robert Badea, Medic primar ortoped, Membru internațional al Academiei Americane a Chirurgilor ortopezi, deținând supraspecializare în Artroplastia genunchiului și a șoldului.

Contact Spital Wellborn Militari:

Strada Dezrobirii, nr. 27, Sector 5

Telefon:  031 405 8585

Web: http://www.wellborn.ro/

E-mail: office@wellborn.ro

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in ARTICOLE MEDICALE, News by Wellborn