Cauta
Cautare

Si tu stii ca nu e De STAT cand ai probleme de sanatate! o campanie de constientizare a importantei alegerii sistemului medical de sanatate in Romania lansata de Spitalul Wellborn

Si tu stii ca nu e De STAT cand ai probleme de sanatate! o campanie de constientizare a importantei alegerii sistemului medical de sanatate in Romania lansata de Spitalul Wellborn

București, mai 2017 – Spitalul Wellborn din București, parte a Rețelei Medicale Wellborn, anunță campania Și tu știi că nu e De STAT când ai probleme de sănătate!, cu rol în oferirea unei șanse reale pacienților cărora li se recomandă intervenții chirurgicale ginecologice.

Ce aduce nou această campanie?

Înainte de a face o alegere care vizează sănătatea pacientului pe termen mediu și lung, conștientizarea alegerii medicului și a sistemului medical care să răspundă în mod multidisciplinar și specializat nevoilor umane și medicale sunt aspecte vitale. De aceea, Spitalul Wellborn susține informarea prin consultații medicale, acces la condiții la standarde internaționale (asistență și monitorizare permanentă înainte, în timpul și post intervenții chirurgicale complexe, laparoscopice sau clasice, înlăturarea temerilor ce vizează posibilele infecții spitalicești, nepăsare, lipsa atenției, costuri ascunse sau orice fel de posibil disconfort uman sau de natură medicală).

Practic, Spitalul Wellborn oferă toate condițiile necesare recuperării rapide a pacientei, la cele mai înalte standarde.

De ce o astfel de campanie?

„Considerăm esențial ca pacienții să știe faptul că există un număr nelimitat de opțiuni în momentul alegerii unității medicale în care se efectuează intervenții chirurgicale, ci că pot exista și în România spitale în care fluxul medical să fie respectat exact ca în afara granițelor, accesibil și într-un mod prietenos și respectuos. Este posibil ca transparența totală, supraspecializarea, confortul și accesibilitatea de ordin financiar să existe și aici, aproape de casa pacientelor. În cazul nostru, în București, pe strada Brodina, numărul 3.”, Dr. Silviu Predoi, CEO Rețeaua Medicală Wellborn, medic primar obstetrică-ginecologie.

Spitalul Wellborn este unul dintre puținele spitale din România în cadrul cărora se efectuează intervenții precum histerescopia intervențională.

Beneficiile campaniei sunt disponibile în perioada 1 iunie – 1 septembrie 2017.

Nu există condiții de selecție, există un număr nelimitat de locuri.

Informații suplimentare despre campanie pot fi solicitate prin intermediul call-center-ului Wellborn:

office@wellborn.ro

031.9105

Despre Wellborn

Parte a rețelei medicale WellbornSpitalul Wellborn este prima unitate medicală de profil, dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.

Tehnologiile medicale avansate, la standarde europene, susțin cu succes  intervenții chirurgicale efectuate de echipe de medici multidisciplinare, ce asigură managementul medical al operațiilor, precum și monitorizarea ulterioară a stării de sănătate și a recuperării pacientului. Toate acestea, asigurate de dotarea specifică intervențiilor de includ spitalizare și ATI, funcționând 24/7 conform protocoalelor medicale și administrative.

Echipa medicală Wellborn se dezvoltă constant, atât prin specializarea continuă a medicilor și a asistentelor cu program full-time, cât și prin identificarea colaboratorilor pentru specizalizările anestezie, imagistică ecografică, ambulator, intenvenții chirurgicale sau pe segmentul Reproducerii Umane Asistate.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in News by Wellborn