Cauta
Cautare

Wellborn reteaua medicala cu ecou pentru toti pacientii

Wellborn reteaua medicala cu ecou pentru toti pacientii

București, august 2017Rețeaua Medicală Wellborn continuă planurile de extindere, prin investiții masive, deschizând cel de-al doilea spital din București. Spitalul Wellborn Militari va fi cel de-al doilea Centru ultraspecializat în Reproducere Umană Asistată din România, ca o continuare a unui proiect extrem de ambițios, pe un segment nișat și cu servicii medicale de care au nevoie tot mai multe cupluri din România.

“Atunci când am gândit conceptul aflat la baza Rețelei Medicale Wellborn, am stabilit unele dintre cele mai dificile obiective: asigurarea serviciilor medicale la standarde europene, pentru un segment extrem de nișat, dedicat tratamentului infertilității și reproducerii umane asistate. Toate acestea, considerate încă subiecte tabu pentru pacienți, dar cu un excelent potențial de tratament prin echipe de medici din România, care pot asigura aceleași condiții ca în centrele specializate din Europa. Și am reușit, prin primul Spital Wellborn, din zona Băneasa. Acum, proiectul continuă, prin cel de-al doilea centru medical specializat, poziționat în zona Militari.”, Dr. Silviu Predoi, director general Rețeaua Medicală Wellborn, Medic primar obstetrică-ginecologie, Supraspecializare Medicină Materno-Fetală şi Reproducere umană asistată (Fertilizare in Vitro).

Spitalul Wellborn Militari răspunde prin tratamente și dotare la standarde europene celor mai importante afecțiuni de care suferă românii

Întins pe o suprafață de 2300 mp, Spitalul Wellborn Militari, aflat în zona Piața Gorjului – Uverturii este gândit ca o soluție de tratament și de investigații medicale accesibile tuturor (#Wellborn4All), printr-un concept medical special gândit pentru pacienți. “Ne-am dori ca oamenii să se informeze mai mult cu privire la oportunitățile de tratament, la tehnologiile non sau minim invazive, fără disconfortul creat de costuri. Și, de aceea, prin Wellborn4All, construim punte spre un sistem medical sănătos.”, dr. Silviu Predoi.

Spitalul Wellborn Militari va deschide porțile către pacienții săi de la începutul lunii septembrie pentru serviciile medicale în regim ambulatoriu și din luna octombrie pentru serviciile medicale ce necesită spitalizare.

Wellborn Militari – Spitalul care se concentrează exclusiv pe tratamentul ultraspecializat al afecțiunilor de care suferă cei mai mulți români

Infertilitatea, afecțiunile obstetrico-ginecologice, afecțiunile digestive, chirurgia generală și de ortopedie artroscopică, precum și cardiologia nasc patologii care, din nefericire, pun România pe harta și în topurile europene ale problemelor majore de sănătate. De aceea, folosind experiența unei Rețele medicale ce are în vizor mii de pacienți din toată țara, Wellborn Militari se poziționează ca fiind spitalul care se concentrează efectiv pe tratarea acestora, construind echipe specializate pe specialitățile cu rată mare și foarte mare de risc, precum și prin dotare de top.

Contact Spital Wellborn Militari:

Telefon:  031 405 8585

Web: http://www.wellborn.ro/

E-mail: office.militari@wellborn.ro

Contact PR:

E-mail: office@pointit.ro

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Publicat in News by Wellborn