Conditii de internare

Atunci cand e vorba de sanatate, a fi sigur este un lucru esential. De aceea, Spitalul Wellborn pune la dispozitia pacientilor tehnologii medicale de top, specializate in diagnosticul si tratamentul unei game variate de afectiuni ginecologice si obstetricale (pentru sarcini cu varsta de gestatie de pana la 24 de saptamani).


Rezerve care te fac sa te simti ca acasa!


La Wellborn, aducem confortul si atmosfera calda de acasa pe toata durata internarii. Fiecare dintre rezerve are un standard ridicat de confort, dispune de paturi cu sistem de reglare electric, grup sanitar propriu complet echipat, sistem intercall, televizor și climatizare individuala. Masa este asigurata in regim de catering, in conformitate cu indicatiile medicilor curanti, pentru fiecare pacienta in parte.


Stim cat de importanta este sustinerea celor dragi. De aceea, la cerere, pacientii au posibilitatea de a avea un insotitor permanent pe toata durata spitalizarii. Acesta va fi cazat alaturi de dvs. si va beneficia de toate conditiile de confort, inclusiv de masa in regim de catering.


La internare pacientele se vor prezenta la receptia spitalului cu urmatoarele acte:


- carte de identitate,

- bilet de trimitere de la medicul curant/ medicul de familie,

- card de sanatate sau adeverinta care inlocuieste cardul, in cazul folosirii biletului de  trimitere

- analizele si investigatiile efectuate.