Conditii de internare

Atunci cand e vorba de sanatate, a fi sigur este un lucru esential. De aceea, Spitalul Wellborn pune la dispozitia pacientilor tehnologii medicale de top, specializate in diagnosticul si tratamentul unei game variate de afectiuni ginecologice si obstetricale (pentru sarcini cu varsta de gestatie de pana la 24 de saptamani).

Rezerve care te fac sa te simti ca acasa!

La Wellborn, aducem confortul si atmosfera calda de acasa pe toata durata internarii. Fiecare dintre rezerve are un standard ridicat de confort, dispune de paturi cu sistem de reglare electric, grup sanitar propriu complet echipat, sistem intercall, televizor și climatizare individuala. Masa este asigurata in regim de catering, in conformitate cu indicatiile medicilor curanti, pentru fiecare pacienta in parte.

La internare pacientele se vor prezenta la receptia spitalului cu urmatoarele acte:
- carte de identitate,
- bilet de trimitere de la medicul curant/ medicul de familie,
- card de sanatate sau adeverinta care inlocuieste cardul, in cazul folosirii biletului de  trimitere
- analizele si investigatiile efectuate.

Pentru internarea in cadrul Spitalelor Wellborn se vor respecta urmatoarele reguli privind testarea Covid-19:
-    Pacientii care se interneaza, indiferent de tipul de internare, efectueaza cu maxim 72 ore inainte de internare un test RT-PCR Covid-19.
-    Pacientii care sunt vaccinati si au minim 10-14 zile de la rapel efectueaza la internare test rapid antigen Covid-19 (dupa prezentarea adeverintei de vaccinare).
-    Pacientele care se prezinta in urgenta efectueaza la internare test rapid antigen Covid-19.