Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Testimoniale Wellborn

Nu e deloc greu să iubești o persoană care ți-a oferit darul cel mai de pret, nu? După cinci ani de așteptare, după trei inseminări nereușite făcute în străinatate, prietena mea m-a programat la două doamne doctor pentru o procedura FIV. Am fost la cele două programări și am ales profesionalismul, modestia, omenia, căci acestea sunt calitațile doamnei doctor Bolintineanu. Mărturisesc că pe întreaga perioadă de tratament și proceduri am fost destul de pesimistă, chiar dacă d-na dr. Bolintineanu mă încuraja că totul merge bine, chiar foarte bine. Am acceptat greu comentariile pozitive, mi-era teamă de rezultatul final…și rezultatul final a venit, din fericire pentru noi, de la prima încercare, o fetiță sănătoasă și plină de energie Un adevărat miracol pe care îl datorăm doamnei dr Bolintineanu și întregii sale echipe.

 • Cristina și Daniel

Cu ajutorul lor am reușit să-mi îndeplinesc cel mai mare vis: copiii mei. Sunt medici excepționali (sunt și oameni) și am apelat la ajutorul lor nu numai pentru FIV. Am să apelez la serviciile lor de câte ori voi avea nevoie. Mulțumesc!

 • Valentina P.

Foarte buni medicii, aparatura modernă și super clinica. Am făcut toate analizele pe tot parcursul sarcinii! Recomand Wellborn cu mare drag!

 • Gabriela M.

Doamna dr. Oana Moise – un medic extraordinar, nu am cuvinte să îi pot mulțumi vreodată,pentru minunea pe care a făcut-o. Este un dar de la Dumnezeu,trimisă pe pământ să aline suferința multor oameni și totodată să dea speranță atâtor cupluri. O iubesc din suflet???. Felicitări pentru că aveți în echipă un asemenea om!!

 • Alina O.

Dacă nu exista d-na dr. Oana Moise….trebuia să fie inventată…Un om excepțional și un medic minunat. E MAMICA atâtor copii….o minune. O adorăm!

 • Aura G.

Cea mai bună alegere din viața mea. Sper să aduceți fericire în milioane de suflete; în milioane de familii care caută cu disperare un ajutor. Dumnezeu să vă ajute, pentru putea oferi ajutor la rândul dvs!

 • Valentina P.

Servicii de cea mai bună calitate, confort și atenție.Un plus față de alte clinici private din București! Personalul tânăr, gata în orice secundă să te ajute și să te aline, iți oferă un sprijin real în momentele dificile ale unei operații. Multe mulțumiri și mult succes echipei!

 • Mariana M.

O echipă de adevărați profesioniști, foarte atenți la nevoile pacienților. Îl recomand cu încredere pe Dr. Gabi Mitroi.

 • Daniela P.

Echipa minunată, oameni dedicați meseriei și profesioniști desăvârșiți, cu o vorbă frumoasă pentru fiecare pacient. Îi recomand din suflet ♡

 • Claudia

Într-adevăr, sănătatea, așa cum trebuie să fie! Felicitări echipei Wellborn pentru lucrurile minunate pe care le faceți!

 • Irina P.

Cel mai bun spital privat din București la ora actuală! Sunt de aproape 3 ani pacienta acestui spital, acum deja la a treia sarcină. Servicii ireproșabile atat din partea medicilor (cu mulțumiri dnei. dr. Oana Moise), cât și din partea asistentelor și personalului din recepție. Am apreciat mereu interesul pentru pacient, pregătirea profesională de excepție, dar și ambianța prietenoasă în care am fost primită. În plus, prețul serviciilor oferite este mai mult decât decent. Felicitări echipei! Țineți-o tot așa!

 • Mihaela C.

Nota 10 dnei dr. Valentina Vârgolici! Un medic profesionist dar și foarte draguță și atentă cu pacienții.

 • Steliana P.

Vă mulțumesc din suflet pentru toată experiența pe care am trăit-o în aceste zile! Cuvintele sunt sărace pentru a exprima recunoștința mea pentru îngrijirile primite, dar și pentru omenia personalului, pentru profesionalismul ireproșabil al medicilor: Dr. Gabriel Mitroi, Dr. Alin Burlacu, Dr. Cristina Badea și nu în ultimul rând al domnului doctor Silviu Predoi, precum și al echipei de asistente, OAMENI înainte de toate. O echipă minunată! Vă mulțumesc, din suflet!

 • Simona I.

Datorită domnului doctor Predoi am trecut cu bine peste o intervenție chirurgicală și sunt foarte bine. Un medic de excepție la fel și întreg personalul. Mulțumesc domnule Predoi să fiți sănătos.

 • Carmen S.

Doamna Doctor Alina Bolintineanu reprezintă pentru noi întâlnirea cu Fericirea Supremă. O adevărată PROFESIONISTĂ care găsește întotdeauna o soluție pentru fiecare caz, dar și un OM special care știe cum să anuleze bariera dintre DOCTOR și PACIENT. Copiii mei reprezintă o mică parte din cartea dânsei de vizită. Mulțumiri infinite, Doamna Doctor!

 • Mihaela B.

În primul rând, la Wellborn întâlnești oameni minunați, profesioniști care te ghidează și care explică în cel mai clar și obiectiv mod posibil soluțiile, oferind tratamente personalizate, așa cum a fost și în cazul nostru. Recomand cu toată încrederea Wellborn, ca echipă, spital și dotări!

 • Alexandra