Tipuri de internari

În conformitate cu specificul afectiunilor, Spitalul Wellborn asigura tratamentul prin :


Internari de zi

Internarile de zi se efectueaza in cazul diferitelor afectiuni (medicale,  in general, dar si chirurgicale) al caror tratament se poate efectua si avea eficienta in decursul a catorva ore ( pana la 12 ore). De asemenea, investigatiile minim invazive ( de exemplu: histeroscopie diagnostica, chiuretaje biopsice, etc) ca si cele din cadrul departamentului de Medicina Materno – Fetala necesita o scurta perioada de supraveghere dupa incheierea lor; aceasta se va petrece in cadrul departamentului de spitalizare de zi din cadrul spitalului sau al celui din cadrul ambulatoriului de specialitate.


Internari continue

Internarile continue sunt efectuate in cazul afectiunilor al caror tratament sau supraveghere se desfasoara pe parcursul a mai mult de 12 ore sau pe parcusul a mai multor zile ( de exemplu: in cazul pacientelor operate dar si in cazul unor afectiuni ginecologice sau obstetricale).


In functie de specificul afectiunilor, pacientele sunt internate in mai multe sectii:


Rezerve cu doua paturi, cu masa asigurata in regim de catering la recomandarile medicului:


Sectia ATI (anestezie si terapie intensiva): Pacientele primesc ingrijiri in primele 6 ore post-operator in cadrul acestei sectiuni, cu posibilitatea de prelungire la recomandarea medicului.

Sectiile pentru pacientele operate: Spitalizarea in cadrul sectiunii incepe cu dimineata urmatoare operatiei.

Sectia pentru paciente cu afectiuni ginecologice neoperate/ sarcina.

Rezerve cu doua paturi sau salon cu patru paturi, fara masa asigurată.


Stim cat de importanta este sustinerea celor dragi. De aceea, la cerere, pacientii au posibilitatea de a avea un insotitor permanent pe toata durata spitalizarii. Acesta va fi cazat alaturi de dvs. si va beneficia de toate conditiile de confort, inclusiv de masa în regim de catering.