Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Dr. Deliana Predoi – consultații gratuite de infertilitate în Spitalul Băneasa

Categorie Stiri | Data publicarii: 09-05-2018

Poziționat ca fiind unul dintre principalii furnizori de servicii medicale de top în contextul diagnosticării, procedurilor de tratament și intervențiilor chirurgicale dedicate infertilității, Spitalul Wellborn Băneasa continuă să fie aproape de cuplurile cu suspiciune sau cu diagnostic de infertilitate prin campanii speciale.

De aceea, în perioada 1 mai – 15 iunie, medicul Deliana Predoi oferă consultații gratuite de infertilitate în Spitalul Wellborn Băneasa.

Cunoscută pentru rezultatele sale în tratamentul infertilității și pentru reușitele obținute în cadrul Rețelei Medicale Wellborn (din care face parte și Clinica Promed System din Târgoviște), dr. Deliana Predoi va putea oferi consultații gratuite de specialitate, indicații și recomandări cuplurilor din București și din toată țara.


În funcție de diagnostic, de planurile de tratament și de tipul procedurilor reproductive indicate, pacienții vor putea continua întregul set de recomandări în Spitalul Wellborn din București, dotat la standarde europene cu tot ceea ce înseamnă un sistem complet și performant de analiză, monitorizare, intervenție și tratament a infertilității (laborator propriu specializat, bloc operator, ATI, rezerve special create pentru a le oferi pacienților întreg confortul și siguranța de care au nevoie. 


Echipa de medici a Rețelei Medicale Wellborn a obținut rate de succes la standarde europene, dezvoltând un sistem medical integrat dedicat procedurilor și tehnicilor ultraspecializate de fertilitate a cuplurilor din România. Mai multe detalii despre ratele de reușite înregistrate în ultimii ani pot fi găsite aici.

Pentru programări, pacienții pot suna la numărul de telefon: 031.9105 sau pot scrie un e-mail la adresa: office@wellborn.ro