Infertilitatea este o boala, NU un moft!

Categorie Blog medical | Data publicarii: 21-09-2018

Dna Dr. Deliana Predoi a participat la dezbaterea "Cum reconstruim increderea in sistemul de sanatate din Romania"  din cadrul Summit-ului organizat la Romexpo de catre MedAcademy.

La dezbaterea moderata de Andreea Marin au participat reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale, ai Primariei Bucuresti, ai Institutului Clinic Fundeni, medici de mai multe specialitati. 

Dna Dr. Deliana Predoi, medic primar Obstetrica-Ginecologie cu supraspecializare in Tratamentul Infertilitatii, parte marcanta a Spitalului Wellborn Baneasa, a luat cuvantul in cadrul dezbaterii si a adus in discutie "Infertilitatea". Accentuand pentru toti cei din sala ca infertilitatea este o boala care poate fi tratata, a vorbit in special despre posibilitatea prezervarii fertilitatii la pacientii oncologici. In acest sens, dna Dr. Predoi a legat colaborari cu reprezentantii altor entitati medicale, colaborari pe care le dorim fructuoase si pe termen lung.

Informarea continua, completa si corecta a pacientilor nostri, precum si a publicului larg cu privire la Fertilitate, Infertilitate si modalitati de tratament este un obiectiv permanent al medicilor Retelei Medicale Wellborn. 

Puteti urmari mai jos un fragment din dezbatere.