Laborator de analize medicale Charles de Gaulle București

Categorie Noutati | Data publicarii: 16-03-2021


Povestea Wellborn merge mai departe!


Rețeaua Medicală WELLBORN, un brand 100% românesc lansat acum mai bine de 20 de ani, și-a continuat expansiunea, inaugurând în data de 12 martie 2021 un nou laborator de analize medicale și un centru de recoltare analize în inima orașului București, pe  Bulevardul Aviatorilor 67, Sector 1.


În urma unei investiții de aproximativ 150.000 de euro, Laboratorul de analize medicale WELLBORN Charles de Gaulle oferă pacienților posibilitatea de a realiza o gamă variată de analize din departamentele: alergologie, hematologie, imunologie, bacteriologie, biochimie, coagulare, microbiologie, biologie moleculara RT-PCR, anatomie patologică-citologie (Babeș-Papanicolau clasic și în mediu lichid), dar și de a efectua teste pentru detecția și diagnosticul Sars-Cov-2.


Pentru dotarea laboratorului am ales aparatură „golden standard”, optând pentru vârfurile de gamă ale celor mai prestigioase companii producătoare de aparatură medicală de laborator, precum Abbot, Roche,  Sebia, Liofilchem, Macro Array, Siemens Healthineers.


Filozofia noastră se bazează pe o bună ascultare a pacienților, un personal full-time calificat și profesionist, aparatură modernă, logistică de ultimă generație și o politică de calitate care vizează îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite. Ne angajăm să oferim în timp rapid rezultate de înaltă acuratețe aducând valoare adăugată pacienților noștri.  


Rețeaua Medicală WELLBORN vine în întâmpinarea nevoilor pacienților săi cu o echipă de medici ultraspecializați în cele mai importante departamente, cu dotări la standarde europene și  capacitatea de a trata și de a monitoriza pacientul în condiții optime.

La ora actuală WELLBORN are în componență:
 - 2 spitale în București: Militari și Băneasa (primul spital din România dedicat exclusiv tratamentului infertilității, medicinei materno-fetale și intervențiilor chirurgicale asociate, precum și a celor de tip ginecologic);
 - 4 clinici: Charles de Gaulle, Militari și Băneasa în Bucuresti, Clinica Promed în Târgoviște;
 - 2 Centre de Fertilitate: Băneasa și Militari în București;
 - 1 Centru de Chirurgie Ginecologică Minim-Invazivă și Endometrioză în București;
 - 1 Centru de Excelență în Alergologie și Pediatrie în București;
 - 2 Laboratoare de analize medicale în București și Târgoviște;
 - 1 Centru de Imagistică Medicală în Târgoviște


Analizele pot fi recoltate în centrele:- Spital Wellborn Băneasa - Strada Brodina 3, Sector 1, București

- Spital Wellborn Militari - Strada Dezrobirii 27-29, Sector 6, București

- Clinica Wellborn Charles de Gaulle - Bdul Aviatorilor 67, Sector 1, București

- Clinica Promed System - Strada Benone Georgescu 12A, Târgoviște, Județ Dâmbovița


Mai multe detalii puteți obține la telefon 031.9105