Curs Baby Boom "Ghid Practic pentru Viitoarele Mămici"

Categorie Articole | Data publicarii: 05-09-2023

 

În Octombrie se numără burticile! Ne revedem la Baby Boom! 


Suntem încântați să vă prezentăm sesiunea noastră specială de Curs pentru Targul Baby Boom din București. Această prezentare interactivă este concepută pentru a vă pregăti pe voi, viitoarele mămici, pentru una dintre cele mai importante călătorii ale vieții voastre - sarcina și nașterea.


Când? Joi, 19 Octombrie, ora 10.


Doamna Dr. Octavia Velicu-Ion, iubită de o mulțime de mămici, ne invită la o sesiune de întrebări despre sarcină și naștere. Sarcina este o călătorie extraordinară și unică, dar adesea plină de întrebări și incertitudini.  Vă invităm la acest Q&A session cu tot entuziasmul, dar și cu multe surprize din partea partenerilor noștri.

 

Despre ce vorbim?


🌸 Ghid practic pentru sarcină: Vom explora cele mai importante aspecte ale sarcinii, de la primele simptome până la pregătirea pentru naștere.


🌸 Q&A Interactiv: Vă încurajăm să puneți întrebări și să împărtășiți experiențele voastre. Dna. Dr. vă răspunde la orice întrebări aveți legate de această perioadă.


🌸 Naștere naturală sau cezariană: Vom discuta despre procesele de naștere, nașterea naturală și cezariana, pentru a vă ajuta să vă simțiți pregătite și informate, să fiți sigure că ați înțeles bine tot procesul.


🌸 Primele semne de travaliu: Veți învăța despre semnele și simptomele care indică că travaliul a început și cum să reacționați în acele momente importante.


🌸 Când să vă anunțați medicul și să mergeți la spital: Vă vom ghida prin momentele în care trebuie să luați legătura cu medicul vostru sau să vă îndreptați spre spital.


🌸 Semne anormale și când să căutați ajutor de urgență: Veți primi recomandări cu privire la semnele care pot indica probleme și necesită asistență medicală imediată.


🌸 Sfaturi pentru Ingrijirea după nastere: Vom împărtăși informații prețioase despre cum să vă îngrijiți și să vă adaptați după ce bebelușul vostru sosește pe lume. Călătoria nu s-a încheiat odată cu nașterea.

 

Ne dorim să vă oferim o prezentare informativă și interactivă care să vă ajute să vă simțiți mai pregătite și mai încrezătoare pe parcursul acestei frumoase călătorii. Vă așteptăm cu drag la evenimentul Baby Boom și la cursul nostru sustinut de Dna. Dr. Octavia Velicu-Ion!


🌸 Nu uitați să vă notați toate întrebările și să vă înscrieți! JOI, 19 OCTOMBRIE, ORA 10!


Regulament tombola


 

Live Stage Baby Boom "Ghid Practic pentru Viitoarele Mămici"