Maternitatea Wellborn crește familii și împlinește visuri

Categorie Stiri | Data publicarii: 07-09-2023

 

 

Un an de împliniri: Maternitatea noastră Boutique crește familii și împlinește visuri

 

La Maternitatea noastră Boutique, suntem mândri să sărbătorim 1 an de la prima naștere. În această perioadă, am fost martori la bucuria și emoțiile profunde ale multor mame care au ales să aducă pe lume micuții lor într-un mediu sigur și prietenos. Ne dorim să exprimăm recunoștința noastră pentru fiecare mamă și familie care a făcut această alegere importantă.


Expertiză în sarcini și nașteri cu risc

Oferim mamei și bebelușului dumneavoastră cea mai bună îngrijire posibilă. Echipa noastră de medici este supraspecializată în sarcini și nașteri obținute prin FIV sau cu risc. Fiecare pas al călătoriei dumneavoastră este ghidat de profesioniști dedicați, pregătiți să vă ofere cele mai înalte standarde de îngrijire medicală.


Dotări de Terapie Intensivă neonatală complete

Sănătatea bebelușului dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu. Avem dotări de terapie intensivă neonatală complete, pentru a face față oricărei situații. Cu tehnologie de vârf și personal specializat, suntem aici pentru a asigura siguranța și bunăstarea copilului dumneavoastră.


Condiții de acomodare premium

La Maternitatea noastră boutique, vă oferim condiții de acomodare premium. Cu camere spațioase și confortabile, dorim să vă facem fiecare moment al experienței dumneavoastră de naștere cât mai plăcut și relaxant posibil.


Personal propriu cu empatie și atenție

Ne mândrim cu personalul nostru medical și auxiliar care manifestă o empatie și atenție deosebită față de nevoile dumneavoastră. Suntem aici pentru a vă asculta, sprijini și ghida în fiecare pas al acestei călătorii.


Consumabile incluse pentru mamă și bebe

La Maternitatea noastră Boutique, ne asigurăm că nu vă faceți griji pentru niciun detaliu. Consumabilele necesare pentru mamă și bebeluș sunt incluse, astfel încât dumneavoastră să vă concentrați pe cele mai importante lucruri: legătura cu noul membru al familiei.


Consiliere în alăptare și îngrijire a bebelușului

Înțelegem importanța alăptării și a îngrijirii corecte a bebelușului. Oferim servicii de consiliere în alăptare și îngrijire specializată pentru a vă ajuta să începeți această călătorie a maternității cu încredere și cunoștințe solide.


Extraopțiuni disponibile

Suntem aici pentru a face experiența dumneavoastră cât mai personalizată posibil. Oferim o gamă variată de extraopțiuni, de la ședințe foto pentru bebeluși până la servicii de masaj, montare cercei și multe altele.


Cele mai accesibile de pe piața privată

În plus, ne mândrim cu faptul că oferim cele mai accesibile prețuri de pe piața privată pentru această calitate excepțională de îngrijire medicală și condiții de naștere. 


Consultant dedicat pe perioada sarcinii

Pentru a vă asigura că sunteți mereu bine informați și sprijiniți, punem la dispoziție un consultant dedicat pe perioada sarcinii, pregătit să răspundă la orice întrebări și să vă ofere sfaturi personalizate.

 

 Cu toată priceperea și recunoștința noastră,

Echipa Maternității Wellborn