Medicii Wellborn participanți la ESHRE

Categorie Stiri | Data publicarii: 09-07-2019

Societatea Europeană de Reproducere Umană și Embriologie (ESHRE) a fost înființată în 1985 de către Robert Edwards (Universitatea din Cambridge) și J. Cohen (Paris), care au considerat că studiul și cercetarea în domeniul reproducerii trebuia încurajată și recunoscu.

 

Obiectivele societății sunt:

 - promovarea înțelegerii biologiei reproductive și a embriologiei

 - pentru a facilita cercetarea și diseminarea ulterioară a rezultatelor cercetării către public, oameni de știință, clinicieni și asociațiile pacienților

  - pentru a informa politicienii și factorii de decizie din Europa.

 Societatea se implică și în activități de educație medicală, dezvoltarea registrelor de date și implementarea metodelor de îmbunătățire a siguranței și calității în procedurile clinice și de laborator.

 

Societatea este compusă din:

Adunarea Generală, cuprinzând toți membrii săi, alcătuită din diverse grupuri de interese sub-speciale, cum ar fi andrologia, genetica reproducerii, etica și legea, paramedicii;

Comitetul executiv, alcătuit din 13 membri având diferite subcomitete, cum ar fi subcomisia pentru finanțe, subcomisia de formare, subcomitetul anual, reuniunea Comitetului reprezentanților naționali și comitetul pentru comunicații.


Medicii Wellborn au participat la a 35-a întâlnire anuală a congresului ESHRE, pentru a fi la curent cu toate noutățile din domeniul reproducerii umane asistate.