Servicii gratuite prin CAS - Regim ambulatoriu - Ecografii morfologice trim I,II - Ecografii endovaginale - Consultatii ginecologice

Subprogramul de screening pentru depistarea precoce activa a cancerului de col uterin derulat de Institutul Oncologic din București

Categorie Noutati | Data publicarii: 19-08-2019


Incepand de luna aceasta, pacientii Wellborn (Militari si Baneasa) pot beneficia de servicii tip Ex. Babes - Papanicolau conventional (clasic), in baza Subprogramului de screening pentru depistarea precoce activa a cancerului de col uterin derulat prin Institutul Oncologic București.


In acest program sunt incluse toate femeile din grupa de varsta 25-64 ani, asigurate si neasigurate, analiza urmand sa fie recoltata de catre medicul ginecolog, gratuit.


Prin testul Babeș – Papanicolau efectuat anual, încă din stadiul incipient, se poate diagnostica cancerul de col uterin, într-un stadiu în care poate fi încă tratat.
Pentru ca rezultatul să iasă concludent  trebuie să respectați următoarele reguli:
- Nu utilizați spalaturi vaginale, ovule, spermicide, tampoane sau creme vaginale cu 48 de ore inainte de recoltare
- Evitați contactul sexual 48 de ore inainte de recoltare
- Testul nu trebuie efectuat in timpul menstruatiei, iar cele mai bune zile pentru recoltare sunt intre ziua 10 si 14 a ciclului menstrual.


Cum se procedeaza?

Analiza se recolteaza prin programare fără bilet de trimitere, in una din cele doua Clinici Wellborn, Baneasa sau Militari.  Se recoltează fără cost suplimentar papanicolau convențional, pe lamă. După ce aveți rezultatul, vă puteți programa pentru interpretarea rezultatului.


Pentru mai multe detalii, dar si pentru programari, ne puteti contacta:

Telefonic: 031.9105

Electronic: office@wellborn.ro

Online:  https://www.wellborn.ro/programeaza-te-online