Ziua Porților Deschise către sănătate – la Spitalul Wellborn Militari

Categorie Stiri | Data publicarii: 16-07-2018

Cum pot crește fertilitatea cuplului pacienții din România?


Ce înseamnă un departament destinat tratamentului patologiilor de infertilitate? Cum arată și ce include cel mai modern laborator de embriologie din București?


Care sunt serviciile medicale și procedurile pe care le poate oferi un centru gândit special pentru tratamentul infertilității?


Răspundem tuturor întrebărilor cuplurilor care vor accepta invitația noastră de a participa la Ziua Porților Deschise, eveniment organizat sâmbătă, 4 august, în Spitalul Wellborn Militari.

Medici: dr. Carmen Ianiotescu & dr. Viorica Chiriță (medici cu supraspecializare în Reproducere Umană Asistată – Fertilizare in Vitro), dr. Mihaela Radu (embriolog senior acreditat ESHRE), Ecaterina Ilinca, biolog.


Cine poate participa?

Sunt așteptate cupluri sau oricare dintre partenerii care doresc să aibă un copil și vor să afle mai multe despre opțiunile de investigare și de tratament a infertilității sau despre cum pot crește șansele de a avea mai repede un copil.

Cum se face înregistrarea?

Participarea la eveniment este gratuită, cu mențiunea înscrierii în prealabil, prin completarea formularului de aici: http://bit.ly/2NWQyeO


Program: 


10.30-11.00 Welcome coffee


11.00-11.40 Prezentări medici


11.40-13.30 Participanții vor fi împărțiți în grupuri de câte 4 persoane pentru vizita departamentului de Reproducere Umană Asistată


13.30- 14.00 Q&A (le recomandăm tuturor participanților să adreseze întrebări din sfera medicinei reproductive și problemelor de infertilitate care pot apărea în cazul unui cuplu)


Adresă: str. Dezrobirii, nr. 27-29, Sector 6, București


Acordă timp sănătății tale! În fertilitate, fiecare moment contează!