Alina Ion

Medic Primar Obstetrică-Ginecologie

Scurta descriere


Dr. Alina Ion este medic primar specializat în obstetrică-ginecologie, cunoscută pentru empatia și răbdarea de care dă dovadă în fiecare interacțiune cu pacienții săi. Cu o practică de peste 15 ani, Dr. Ion oferă îngrijire de înaltă calitate, bazată pe o vastă experiență și competențe avansate în diverse proceduri ginecologice.

Competențe:

  • Ultrasonografie: Dr. Ion utilizează tehnici avansate de ultrasonografie pentru evaluarea și monitorizarea sănătății reproductive și a sarcinii.
  • Colposcopie: Efectuează colposcopii pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cervicale, asigurându-se că fiecare pacientă primește cele mai bune îngrijiri.
  • Histeroscopie: Realizează histeroscopii pentru diagnosticul și tratamentul problemelor uterine, oferind soluții precise și eficiente.

Dr. Alina Ion își dedică timpul și cunoștințele pentru a oferi un suport complet și personalizat fiecărei paciente. Abordarea sa empatică și răbdătoare garantează că fiecare consultație și tratament se desfășoară într-un mediu de încredere și confort.


2001-2007 Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" - Facultatea de Medicină Generală

2008-2013 Medic Rezident Obstetrică-Ginecologie

2014-2018 Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

2018-prezent Medic Primar Obstetrică-Ginecologie