Mǎdǎlina Truică

Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli Metabolice

Cu o experiență vastă în domeniul medical, Dr. Madalina Truică (Andronache) este un Medic Primar specializat în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, acumulând peste 10 ani de expertiză în managementul obezității și diabetului zaharat.

În timpul practicii medicale, a observat importanța deosebită a organizării și pregătirii meselor cu ajutorul unor rețete ușor de urmat pentru promovarea unui stil de viață sănătos. Pasinea pentru gătit a devenit o parte integrantă a vieții sale, contribuind la definirea unui stil alimentar personalizat și la oferirea de sfaturi practice pacienților săi, bazate pe propriile experiențe.

Pe lângă activitatea medicală, a susținut numeroase workshopuri și prezentări pe diverse teme medicale și a participat în emisiuni televizate abordând subiecte precum anorexia, alimentația vegetariană, alimentația pentru copii și nutriția adaptată unor afecțiuni specifice. De-a lungul timpului, a oferit îngrijire specializată și îndrumare nutrițională femeilor însărcinate, adaptându-se nevoilor lor în funcție de vârsta sarcinii și de afecțiunile medicale asociate.

În cadrul Wellborn, își dedică expertiza și timpul pentru a ajuta pacientele care se confruntă cu infertilitatea să identifice și să ajusteze eventualele probleme de ordin nutrițional sau diabetologic, oferindu-le sprijinul necesar pentru a-și atinge obiectivele de sănătate.