Spital Wellborn Baneasa

Gastroenterologie

Departamentul de Gastroenterologie oferă servicii medicale de top pentru diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor digestive. Echipa noastră de specialiști utilizează tehnici moderne și minim invazive pentru a asigura cele mai bune rezultate și confort maxim pentru pacienți.


Servicii de Gastroenterologie

  • Colonoscopie: Oferim colonoscopii de înaltă calitate pentru diagnosticarea și tratarea afecțiunilor colonului și rectului. Procedura se desfășoară în condiții de maxim confort și siguranță, cu spitalizare de zi pentru o recuperare rapidă.
  • Endoscopie: Realizăm endoscopii esofagogastroduodenale pentru evaluarea și tratamentul afecțiunilor esofagului, stomacului și duodenului. Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru a asigura diagnostice precise și intervenții eficiente.


Avantajele alegând Spitalul Wellborn Băneasa

  • Echipă de experți: Medicii noștri gastroenterologi au o vastă experiență și sunt dedicați oferirii celor mai bune îngrijiri medicale.
  • Tehnologie modernă: Utilizăm echipamente de ultimă generație pentru diagnostic și tratament, asigurând cele mai bune rezultate pentru pacienți.
  • Spitalizare de zi: Procedurile de colonoscopie și endoscopie se efectuează cu spitalizare de zi, oferind confort și o recuperare rapidă.
  • Confort maxim: Asigurăm un mediu sigur și confortabil pentru toate procedurile, garantând o experiență medicală de calitate.
Dana Maria Bucur Medic Primar Gastroenterologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Nicoleta Papuc Medic Specialist Gastroenterologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Colonoscopie 500.00 Lei
Endoscopie 350.00 Lei
Test Helicobacter Pilori 85.00 Lei