Clinica Wellborn Ploiești

Infertilitate


Oferim soluții personalizate pentru cazurile de Infertilitate la Clinica Wellborn Ploiești. Beneficiați de experiența excepțională a medicilor specializați în reproducere umană asistată, veniți special din București.


Oferim tratamente avansate pentru cuplurile care se confruntă cu probleme de fertilitate, având în vedere cele mai recente tehnologii și abordări de vârf în domeniu.


Indiferent de provocările pe care le întâmpinați, suntem aici pentru a vă oferi sprijin și încredere. La Clinica Wellborn Ploiești, suntem mai mult decât o echipă medicală; suntem familia care vă susține în fiecare pas al drumului către a vă împlini visul de a deveni părinți.Alina Bolintineanu Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Carmen Ianiotescu Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Irina Matei Medic Specialist Obstetrică - Ginecologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Silviu Predoi Medic Primar Obstetrica-Ginecologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Valentina Vargolici Medic Specialist Obstetrica-Ginecologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Consultatie fertilitate initiala 210.00 Lei
Consultatie fertilitate ulterioara 190.00 Lei
Control fertilitate 125.00 Lei
Pachet monitorizare FIV (monitorizare ovulatie+ estradiol si progesteron) 1960.00 Lei


Medicii Rețelei Medicale Wellborn au experiență în Reproducere umană asistată de mai bine de 15 ani. Rata de succes a procedurilor din cadrul Rețelei Wellborn este una foarte bună, asemănătoare marilor centre de prestigiu European. 


Cu o echipă de medici de vârf aduși special din București, avem privilegiul de a oferi tratamente avansate și personalizate care au condus la numeroase succese în realizarea visului de a deveni părinți. Rata noastră de reușită reflectă nu doar expertiza medicală, ci și angajamentul nostru față de fiecare pacient în parte.


Înțelegem că fiecare caz este unic, iar abordarea noastră este adaptată nevoilor individuale ale fiecărui cuplu. Cu acces la cele mai moderne tehnologii și protocoale, oferim șanse sporite de reușită în fiecare procedură de fertilizare in vitro (FIV), inseminare artificială sau alte produceduri de reproducere umană asistată.