Sprijin financiar din bugetul local pentru Fertilizare in Vitro la Ploiești - "O Șansă la Viață" cu Clinica Wellborn

Categorie Stiri | Data publicarii: 12-06-2024

În contextul îngrijorător al natalității scăzute din România, aproximativ 1 din 5 cupluri se confruntă cu dificultăți în a obține o sarcină pe cale naturală. În aceste condiții, programul „O Șansă la Viață” vine în sprijinul cuplurilor și femeilor singure din Ploiești, oferind suport financiar de 13.800 de lei pentru procedura de fertilizare in vitro (FIV).Clinica Wellborn Ploiești - Partener în Programul „O Șansă la Viață”

La Clinica Wellborn Ploiești, suntem mândri să fim parteneri în acest program deosebit de important. Invităm cuplurile și femeile singure care se confruntă cu infertilitatea să se programeze la o consultație în vederea eliberării indicației de FIV și stabilirii pașilor următori. Oferim, de asemenea, consiliere despre completarea și depunerea dosarului necesar pentru a beneficia de fondurile alocate. Cum poți beneficia de sprijinul financiar?

Consultația Inițială

Programează o consultație la Clinica Wellborn Ploiești pentru evaluare și eliberarea indicației de FIV de către medicii noștri specialiști în reproducere umană asistată.


Depunerea dosarului

După obținerea indicației de FIV, pregătiți dosarul cu documentele justificative și depuneți-l la sediul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, situat în Piața Eroilor 1A, jud. Prahova.


Etapele programului și fondurile acordate

Etapa 1: Acoperă cheltuielile tratamentului medicamentos pentru stimulare ovariană cu un voucher de 4.600 lei. Beneficiarul se adresează medicului specialist în obstetrică-ginecologie la unitatea sanitară parteneră și, ulterior, unei farmacii partenere pentru eliberarea medicației prescrise.


Etapa 2: Acoperă cheltuielile intervenției medicale specifice (puncția ovariană și/sau embriotransferul) cu un voucher de 9.200 lei. Beneficiarul se adresează unității sanitare partenere pentru procedurile medicale.

 


De ce să alegi Clinica Wellborn Ploiești?


Experiență și expertiză:

Suntem pionieri în tratamentul infertilității, având o rată de succes peste media europeană.

Echipa noastră este formată din medici cu supraspecializări în reproducere umană asistată.

Dotări de ultimă generație

Oferim cele mai bune condiții de laborator și îngrijire medicală.

Suport complet

Oferim consiliere completă pe tot parcursul procedurii, de la consultația inițială până la finalizarea tratamentului.

 

Nu trebuie să rămână doar un vis!

Nu rata această oportunitate de a beneficia de sprijin financiar pentru fertilizarea in vitro. Programează-te acum la Clinica Wellborn Ploiești pentru o consultație și află cum poți începe procesul de obținere a sprijinului financiar prin programul „O Șansă la Viață”.


Adresa: Piata Mihai Viteazul Nr. 1 (sens giratoriu Caraiman)

Telefon programări: 0785 212 646 

Call center: 031 9105

 

Medici cu supraspecializare în Reproducere umană asistată la clinica Wellborn Ploiești - parte a Rețelei medicale Wellborn, pionieri în Infertilitate de peste 15 ani.

  1. Dr. Alina Bolintineanu
  2. Dr. Carmen Ianiotescu
  3. Dr. Silviu Predoi
  4. Dr. Viorica Chirita
  5. Dr. Irina Matei
  6. Dr. Octavia Velicu-Ion
  7. Dr. Valentina Vargolici