Andreea Mustata

Medic Primar Genetica Medicala si Embriolog senior

Scurta descriere

Medic primar genetică medicală şi embriolog senior
Embriolog senior acreditat Societatea Europeana de Medicina Reproductiva si Embriologie (ESHRE)

Dr Andreea Mustata este medic primar genetica medicala si embriolog clinic la Promed System Bucuresti din octombrie 2010, de la infiintarea Centrului de Reproducere Umana Asistata.

Dupa terminarea rezidentiatului in genetica medicala, in anul 2004, a lucrat la Spitalul Judetean Ilfov in cadrul Departamentului de Medicina Materno-Fetala (MMF) timp de 3 ani.

Din 2007 pana in septembrie 2010, lucreaza impreuna cu o buna parte din vechea echipa, in cadrul Centrului de Medicina Materno-Fetala Medlife, ca si coordonator al departamentului de genetica. Dupa un curs intensiv de tehnici de reproducere umana asistata, la Cleveland Clinic, USA, incepand cu anul 2008 lucreaza si ca embriolog la Departamentului de Reproducere Umana Asistata al MMF.
Din octombrie 2010 este coordonatorul laboratorului de embriologie din cadrul Departamentului de Reproducere Asistata al Promed System Bucuresti. In 2011 devine embriolog clinic acreditat ESHRE si reprezentantul embriologilor din Romania la ESHRE.

Este membru al ESHRE (Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie), ESHG (Societatea Europeana de Genetica Umana), AER (Asociatia Embriologilor din Romania)  si SRGM (Societatea Romana de Genetica Medicala).