Clinica Wellborn Băneasa

Genetică Medicală

Departamentul de Genetică oferă servicii avansate de testare genetică, esențiale pentru succesul în reproducerea umană asistată. Cu o echipă de specialiști cu experiență vastă și tehnologie de vârf, ne dedicăm identificării și gestionării problemelor genetice pentru a îmbunătăți șansele de concepție și sănătatea viitorilor copii.


Servicii Oferite în Departamentul de Genetică

  • Testare genetică preconcepțională: Evaluăm riscurile genetice înainte de concepție, identificând eventualele mutații genetice ce pot afecta fertilitatea sau sănătatea copilului.
  • Screening genetic pentru embrioni: Oferim teste de screening genetic preimplantare (PGS) și teste genetice de diagnostic preimplantare (PGD) pentru a asigura embrioni sănătoși, maximizând șansele unei sarcini reușite.
  • Consiliere genetică: Oferim consiliere genetică detaliată pentru cupluri, explicând rezultatele testelor genetice și recomandând pașii următori pentru un tratament de fertilitate eficient.


Legătura dintre Genetică și Reproducerea Umană Asistată

Genetica joacă un rol crucial în succesul tratamentelor de reproducere umană asistată. Testarea genetică avansată permite identificarea și evitarea transmiterii bolilor genetice, asigurând astfel nașterea unui copil sănătos. La Wellborn Băneasa, ne mândrim cu expertiza noastră în testarea și screeningul genetic, care contribuie semnificativ la succesul programelor noastre de fertilitate.


De ce să alegi Departamentul de genetică la Wellborn Băneasa?

  • Expertiză și experiență: Dr. Andreea Mustață, medic primar genetică și embriolog senior, conduce echipa noastră. 
  • Tehnologie de Ultimă Generație: Utilizăm cele mai recente tehnologii pentru testare genetică, asigurând rezultate precise și rapide.
  • Îngrijire Personalizată: Fiecare pacient beneficiază de o abordare individualizată, adaptată nevoilor și situației sale specifice.
  • Colaborare Multidisciplinară: Colaborăm strâns cu specialiștii în Infertilitate pentru a oferi un plan de tratament cuprinzător și integrat.
  • Rezultate Excelente: Testările noastre genetice sunt efectuate constant și au dus la rezultate foarte bune, contribuind la succesul tratamentelor de reproducere asistată.
Andreea Mustață Medic Primar Genetică Medicală și Embriolog senior

Medic Retea Medicala Wellborn

Consiliere embriologie in vederea programului FIV cu donare de ovocite 260.00 Lei
Consultatie genetica* 330.00 Lei
Control genetica* 210.00 Lei
Consult embriologie* 260.00 Lei
Biopsie embrionara(6-10embrioni) 720.00 Eur
Biopsie PGD 1380.00 Lei
PGT-A/embrion 440.00 Eur
PGD - FARA KIT (Test de Diagnostic Genetic Preimplantational) - 1-10 embrioni 1212.00 Lei
PGS (Screening Genetic Preimplantational)/ per embrion 790.00 Eur
Test prenatal non-invaziv din sange matern (NIPT) Harmony -Genetic Center 4795.00 Lei