Spital Wellborn Militari

Neonatologie

Bine ați venit la Departamentul nostru de Neonatologie, unde oferim îngrijire specializată pentru micii pacienți. Cu un personal medical dedicat și facilități de ultimă generație, suntem aici pentru a asigura un început sănătos și lin în viață.


Expertiză în îngrijire neonatală

Echipa noastră de neonatologi și asistenți medicali are o vastă experiență în tratarea și gestionarea problemelor medicale ale nou-născuților. Secția dispune de echipamente de Terapie Intensivă Neonatală, iar acest aspect este foarte important de precizat.


Tehnologie de vârf

Dispunem de facilități și tehnologie medicală de ultimă generație, inclusiv incubatoare avansate, monitorizare constantă și resurse pentru a ne asigura de bunăstarea nou-născuților. Aceasta ne permite să oferim cea mai bună îngrijire pentru bebelușii dumneavoastră.


Suport pentru părinți

Înțelegem că aceste momente de început pot fi stresante pentru părinți. Oferim sprijin emoțional și educație pentru a vă ajuta să înțelegeți îngrijirea copilului dumneavoastră și să vă simțiți încrezători în rolul de părinți. Mamele primesc sfaturi punctuale de la personalul nostru, li se arată cum trebuie să îngrijească bebelușii în perioada de început, primesc sfaturi prețioase și ajutor în alăptare.


Viață nouă, speranță nouă

La Departamentul de Neonatologie de la Spitalul Wellborn Militari, suntem dedicați să oferim fiecărui nou-născut șansa la o viață sănătoasă și fericită. Lucrăm alături de părinți pentru a îndeplini această promisiune.Noutati articole

Vaccinarea și screening-urile neonatale

Vaccinarea și screening-urile neonatale

Articol scris și revizuit de Dr. Aida Catană - Medic specialist Neonatologie  - Mat

Catană Aida Medic Specialist Neonatologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Mirela Radu Medic Primar Neonatologie

Medic Retea Medicala Wellborn

Consultatie Neonatologie 280.00 Lei
Control neonatologie 220.00 Lei