Clinica Wellborn Ploiești

Senologie


Oferim servicii medicale de înaltă calitate pentru sănătatea sânilor dumneavoastră. Specialiștii noștri în senologie sunt dedicați depistării precoce și managementului afecțiunilor legate de sân, asigurându-vă un mediu sigur și informat pentru îngrijirea sănătății dumneavoastră.


Înțelegem sensibilitatea și importanța îngrijirii sânului. Indiferent că aveți nevoie de screening, diagnostic sau tratament, suntem aici pentru a vă oferi sprijin și îngrijire.


Prevenția și controlul periodic sunt esențiale pentru menținerea sănătății, iar echipa noastră de specialiști în senologie este aici pentru a vă ghida în acest sens. Eficienta în prevenție este susținută de controalele periodice. Realizarea acestor examinări regulate permite depistarea timpurie a eventualelor probleme și implementarea unui plan de acțiune personalizat.

Controlul periodic este cu atât mai important în domeniul senologiei, având în vedere că afecțiunile sânilor pot fi tratate cu succes în stadiile incipiente. Echipa noastră vă oferă nu doar expertiză medicală de înaltă calitate, ci și suport și informații relevante pentru menținerea sănătății sânilor. Cu o abordare personalizată și metode de diagnostic de vârf, ne angajăm să vă oferim servicii de calitate și să vă încurajăm să vă implicați activ în prevenția și îngrijirea sănătății dumneavoastră.


Carmen Cheleș Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

Medic colaborator al Retelei Medicale Wellborn

Consultatie senologica 185.00 Lei
Ecografie mamara 1 san 220.00 Lei
Ecografie mamara ambii sani 380.00 Lei