Carmen Cheleș

Medic Specialist Obstetrică-Ginecologie

Program

Program Ploiești

Marți, 1/2 săptămâni

15:00-18:00


Scurta descriere

Cu o carieră de peste două decenii, dr. Cheleș s-a dedicat excelenței în îngrijirea pacienților, dobândind competențe avansate în ecografie obstetricală și ginecologică, precum și în histeroscopie. Supraspecializarea în medicină materno-fetală îi permite să gestioneze cazuri complexe, asigurând cele mai bune rezultate pentru mame și copii.

Medic specialist în obstetrică-ginecologie cu o vastă experiență în domeniul medicinii materno-fetale. Absolventă a Facultății de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, dr. Cheleș și-a completat rezidențiatul la Spitalul Clinic de Obstetrică și Ginecologie “Filantropia” din București.


În plus, dr. Carmen Cheleș este membră a unor prestigioase asociații profesionale, precum International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG) și Romanian Society of Obstetrics and Gynecology (SOGR). Este, de asemenea, membru fondator al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG), contribuind activ la dezvoltarea și promovarea practicilor de ultimă oră în domeniu.


Asociații profesionale și societăți de profil:

  1. International Society of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology (ISUOG)
  2. Membru fondator al Societății Române de Ultrasonografie în Obstetrică și Ginecologie (SRUOG)
  3. Romanian Society of Obstetrics and Gynecology (SOGR)